- Konuyu Başlatan
hopp hoppp izmir guzel deıl gelmeyın ıs yok gucc yok sakın bak sor ızmırlılerede ole derler
gelmeyınn oturun şehirlerinizde aaa zaten nufus fazla burda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hopp hoppp izmir guzel deıl gelmeyın ıs yok gucc yok sakın bak sor ızmırlılerede ole derlergelmeyınn oturun şehirlerinizde aaa zaten nufus fazla burda
![]()
Ne olmuş yani bu da laf mı? Recep Tayyip'de İzmir'liler için gavur İzmir dedi de ne oldu? Altın yere düşmeyle değerinden kaybetmez.........Karabükte chp Adayı Karabükün en büyük Mahallesine Teneke Mahallesi Gibi Bir laf Kullanmıs
Kazanması su an ıcın 0.
Mhp adayını gecen gün carsıda gordum arkasında 30 kısı var ya da yok
Dp Akp Karsısında En saglam ADay olarak goruluyor.Bütün Mahalleleri Gezmıs Bölgesel Kanalda Gördüm 300 Kişi.![]()
Akp adayı sokaktan gecmesın yeterkı sevgi seli![]()
Arkadaşlar bende tarafsız bir vatandaşım ama adamlar demişler yiğidi oldur ama hakkını ver. Ben 2 senedir izmirde yaşıyorum ve izmirin hali ortada, yeni yeni toparlanmaya başlıyor ama daha çok işi var. Fakat ben Bursa ya her gittiğimde Bursa da yeni birşey görüyorum. Kim derseki Bursa daki belediyeler çalışmıyor çok ayıp etmiş olur adamlar ayıptır söylemesi eşşek gibi çalışıyorlar. Bu büyük ihtimlalle diğer illerde de öyledim. Ankara içinde bu aynı aslında kimse yapılan çalışmaları görmüyor. Bir bakın etrafınıza. Bazı şeyler tabii ki problemli ama biz ne yapıyoruz hiç sadece söyleniyoruz ve istiyoruz hep daha çok... Memnun olmak diye birşey yok. Adamlar istanbulda metrobüs diye birşey yaptılar ilk günlerde birçok şikayet geldi ama şimdi tek şikayet trafikteki araçlardan neymiş metrobüsle aynı zamanda köprüye girmiş metrobüs çoktan geçmiş o hala köprünün ortasındaymış o daha hızlı gidiyor diye şikayet ediyor.
Tabii adamların her yaptığı doğru değildir ama tarafsız düşünüyorsak iyi ve kötü herşeyi ortaya koymak lazım bence
Buda benim düşüncem
Ahmet Altınçubuk
akp'ye oy verene cahil, göbeğini kaşıyan, bidon kafalı demek bölücülük değil mi???
ya da dğadaki çoban ile benim oyum bir tutulamaz diyen bölücülük yapmış olmuyor mu???
neyi nası savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim![]()
Ne olmuş yani bu da laf mı? Recep Tayyip'de İzmir'liler için gavur İzmir dedi de ne oldu? Altın yere düşmeyle değerinden kaybetmez.........
bencede oy kullanabılmek ıcın 18 yaş sınırı değil, tahsil sınırı getirilmelidir. gerçi bundan da rant sağlayacak bır cok kışı olur. bedava dıploma dağıtan kurumlar açarız biz. akşam lisesi adı altında. ama inancım şudur ki oy kullanmak ıcın en azından lise tahsili şart. nitekim boyle olsa oy oranlarındaki buyuk değişimi herkes gorecektir.