kimse kızmasın bi sorum olucak?

Arkadaşım bu senin kendi yorumun ve yorumda yaptığın hatayı senin gençliğine veriyorum.Dediğin gibi mütevazi ,kültürlü,tarafsız kişilerin ikt.partisine oy vermesi mümkün değildir,sizin kastetdiğiniz insanlar düşünen sorgulayan hatta yargılayan insanlardır ve bu örnek verdiğiniz tipte insanların belirtilen partiye oy vermesi mümkün değildir.Lütfen kendi kendimizi kandırmayalım.

o zaman bu ülkenin yarısı,mütevazi,kültürlü ve tarafsız değilmiş ki akp ye oy vermiş..!

o zaman bu ülkenin yarısı,mütevazi,kültürlü ve tarafsız değilmiş ki akp ye oy vermiş..!
arkadaş demek istemişki; bu olayın mutevazılık , kulturluluk le alakası yok...

nitekim sen akp ye oy veren insana , cunku onlar kulturlu , mutevazı derzen bölücülük yapmış olursun. ayrıca birine oy vermek demek, taraf tutmak demektir. yani her oy veren insan taraf tutuyor.

ayrıca turkıyede egıtım kultur duzeyınden de bır nebze olsun bahsetmek gerek. google da ufak bır araştırma ile egitimde dunya duzeyınde ne noktada olduğumuzu gorebilirsiniz..

Son düzenleme:
nitekim sen akp ye oy veren insana , cunku onlar kulturlu , mutevazı derzen bölücülük yapmış olursun. ayrıca birine oy vermek demek, taraf tutmak demektir. yani her oy veren insan taraf tutuyor.

neyi tartışıyoruz ki.. Allah bereket versin diyorum size.. daha nasıl guzel dilek dileyebilirim ki akp yanlıları için

akp'ye oy verene cahil, göbeğini kaşıyan, bidon kafalı demek bölücülük değil mi???

ya da dğadaki çoban ile benim oyum bir tutulamaz diyen bölücülük yapmış olmuyor mu???

neyi nası savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim:confused:

ne alaka??? siz çok kültürlüsünüz de biz cahilmiyiz??? yukarda yazdım, ben oy verdim AKP'ye. bazılarının kibirinden yanına yaklaşılmıyo maşallah!!!

Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi ben kendime kültürlüyüm demedim,ama arkadaşın bahsetiği kriterler objektif bakıldığında parti başkanından bakılarak ,kadro ve seçmenine uymuyor,bunu herhangi bir tv kanalını veya herhangi bir medyayı takip ederek rahatça anlayabilirsin.

akp'ye oy verene cahil, göbeğini kaşıyan, bidon kafalı demek bölücülük değil mi???

ya da dğadaki çoban ile benim oyum bir tutulamaz diyen bölücülük yapmış olmuyor mu???

neyi nası savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim:confused:

evet ben buna ınanıyorum. dağdaki çoban değil , okumamış gün görmemiş herhangi biriyle benim nazarımda mutlaka oyumuz bir değil. devlet nazarında bir olabilir. siz kendinizi dağdaki çoban, göbeğini kaşıyan, bidon kafalı olarak görmüyorsanız burda herhangı bır problem olmamalı. herşeyın aşırısı fazladır.

Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi ben kendime kültürlüyüm demedim,ama arkadaşın bahsetiği kriterler objektif bakıldığında parti başkanından bakılarak ,kadro ve seçmenine uymuyor,bunu herhangi bir tv kanalını veya herhangi bir medyayı takip ederek rahatça anlayabilirsin.
ben arkadaşın yazısına bişe demedim. beni kızdıran yukardaki yazınız... fialnca kişilerin iktidar partisine oy vermiş olması imkansız mealindeki sözünüz...

parti tabanı ile yönetim arasındaki farkı anlayamadım???

Geçen günlerde iş dolayısıyla tesadüfen denk geldik izmirde ismini vermeyeceğim büyük bir ilçenin chp'li belediye başkanı ile konuşmamızda söylediği şey aynen şu : " çalışanlarının maaşını ödeyemeyen belediye nasıl hizmet versin, işte halk duymak istiyor bizde vaatlerle gaza getiriyoruz."

İzmirli olarak izmirde ben hizmet görmüyorum, trafik çilesi başladı, metro bir türlü bitemedi, rahmetli Priştina'dan sonra körfez tekrar kokar hale geldi, varsa yoksa kaldırımları boz tekrar yap, 2 ağaç dik o kadar. Ama izmirli insan hizmete önem verdiği kadar zihniyete de önem verir, çağdaşlığa da önem verir. Napalım varsın 3 yıl daha geç görelim hizmeti...

Yeter ki kordonda çimlerde gençler içmeye devam etsin, yeterki mekanların alkol ruhsatı elinden alınmasın, yeterki bayanlar sokakta askılı elbiseyle yürürken rahat yürüsün, yeterki liseli öğrenciler el ele gezebilsin, yeterki isteyen delikanlı saçını uzatsın küpe taksın, yeterki caddelerin kavşakların isimleri şeyh bilmem ne, hoca bilmem ne olmasın, yeterki yazın h.sonu arabama atlayıp çeşme ayayorgi koyunda bir mekana gidipte koy'un aile çay bahçesine veya kebapçıya dönüştüğünü görmeyeyim, yeterki çeşmede azrail gibi giyinmiş elinde bir mızrağı eksik kadınların denize girdiğini ve kocalarının da benim yanımdaki bikinili bayana baktığını görmeyeyim.

Şu cehalet konusuna da fazla can sıkmamak lazım, parti tabanlarına bakıldığında her partinin profili bellidir. Göz önünde zaten. Bir sepette çürük elmalar olduğu gibi sağlamlar da vardır. Her partide var cahil insan. Ama parti tabanına baktığınızda, Tv'deki mitinglerden bile belli akp tabanı geneli en çok ancak liseden mezun olabilen, düşük gelirli kesim. Israrla söylüyorum kimse üstüne alınmasın üni. mezunu da var, yok değil, kaç tane prof. tanıdığım var akp'li, Genel olarak sadece, taban olarak yani...

Son olarak yeterki bu şehir Latife Hanım gibi kadınlar yetiştirmeye devam etsin. Kim olursa olsun, kim gelirse gelsin (dtp hariç ki imkanı yok, konuşmaya bile değmez) aksi zihniyetteki kadro gelmesin. Ben 3 yıl sonra jeotermal enerjiye de razıyım, 3 yıl sonra metroya da razıyım.

Size sonuna kadar katılıyorum,gelecekte yerleşeceğim yer kesinlikle İZMİR'dir.Bir insanın elindeki en büyük değer özgürce yaşamasıdır.Ailemin özgürce yaşamasını İZMİR'de sağlayabileceğimi düşünüyorum.

Size sonuna kadar katılıyorum,gelecekte yerleşeceğim yer kesinlikle İZMİR'dir.Bir insanın elindeki en büyük değer özgürce yaşamasıdır.Ailemin özgürce yaşamasını İZMİR'de sağlayabileceğimi düşünüyorum.

kesinlikle hayallerimin şehri... ama bu ancak bir kaçış olabilir. ben neden topraklarımda aynı şekilde özgürce yaşayamayayım ki... doğudaki teslimiyetçi politikayı ulke genelinde uygulamak herkese yakışır, bize yakışmaz.

Geri