AÇık Açık sölüyorum!!!Eski kız arkadaşımın babası milletvekiliydi.akp adı altında maaşını çatır çatır alıyordu.Ayda öle bahsettiğiniz gibi 3-4 bin lira falan değil bu rakamlar.Ne zaman yanlarına gitsem antalayda şukadar arsa topladım bunu yaptım konuları geçiyodu.hele bir gün o yörenin muhtarı geldi gözümün önünde adam sadece başkanım yolumuzdaki mıcırlar yetersiz yaralanmalar kazalar oluyor bir asfalt dedi ve o an duyduklarım gördüklerim bana yetti.muhtar yerin dibine girdi.çocukken babam bile beni okadar azarlamıyordu.Köylü milletin efendisidir sözü değişti.artık yiğiciler ve çıkarcılar milletin efendisi oldu!!!akp nin savunulacak hiç bir yanı yok!!!bir ara evimize hergün telefon geliyordu annemi bilmem ne bürolarına çağırıyolardı sonuç annem ben uğraşamam sizinle diyip kapatıyordu.bir komşumuz o telefonlara cvp verip katılmış.kadın 1 ay sonra gördüğüm de kapanmış ve altında benim hayal bile edemeyeceğim son model bir jeep vardı!!!! bana bunu açıklayın şimdi.bu komşumuza sayılsadan trilyon çıkmadı yaaaa...aylarca üniversitelerde türbanı konuştular.benimde bütün ailem sülalem kapalı.evlenicem eşim olacak insan da kapalı.ben herzaman özgürlüğü savundum.annemin,annanemin,eşim olcak kişinin başında ki 1 metrelik bezi savunmadım!!!özgürlük ve insanların değerlerini savundum.ama ne yazıkki aylarca bu konuşuldu nereydese tüm ilgi bunlara çekildi sonuç hepimiz biliyoruz.kapalı hanımlar çok farklı bir şekilde lanse edildi!!!akp side chp side geri kalanın hepside aynı benim için hiç bir farkları yokk!!!