Kilit ısınması

tasmaniandevil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, son günlerde aracı stop edip kontağı elime aldigimda metal kismin ısınmiş oldugunu farkediyorum. Ama her seferinde olmuyor. Artik özellikle kontrol etmeye başladım. Herzaman isinmasa da arada isinmis oluyor. Neden olabilir? Klima vs buna neden olabilir mi?

İnsanın aklına ihtimal gelmiyor. Teyp vs. takılı ise ve ısınıyorsa, arkadan belki ısıtıyordur. Teyp açıkken gözlemleyin.

Ümit bende de aynı şekilde bir sorun olduğunu pek sanmam.

Sabah sicak oluyo haliye torpida flnda isiniyo bu unsurlari dikkate alarak gozlemleyin .

Teybim orjinal teyp. Dun uzun yol yaptim. Klima ve muzik acik arac full, eve geldigimde kilit buz gibiydi. Yine deyeyimlerimi yazarim.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:49 ----------

Ümit bende de aynı şekilde bir sorun olduğunu pek sanmam.
Valla abi belkide normaldir, biraz takip edip bakalimda. Artik tirsiyor insan.
Bu arada once ki yoruma yazmayi unuttum navigasyon ve kamera da acikti cakmaklikta.

İçin rahat olsun Ümit ısınması çok normal. Bende de aynı durumda. Çakmak girişine takılan ürünler etkiler mi? orası tartışılır. Su ısıtıcısı dahi takıyorum ben şahsen.

İçin rahat olsun Ümit ısınması çok normal. Bende de aynı durumda. Çakmak girişine takılan ürünler etkiler mi? orası tartışılır. Su ısıtıcısı dahi takıyorum ben şahsen.
Masallah abi :)

Geri