Kaza yaptım :/

Sol şerit aniden durdu arkamda ki maksimum 40 la falan vurdu dedğim gibi allah tan hızlı değlildi fazla vurdu itti ileri durdum zaten sonra :/

Dostum bu sanayicilerin boyasız göcük düzeltme işlemleri var bu işlem tamponada uygulanıyormu bilmiyorum ama muhakkak böyle bir şey vardır buda sitesi eğer kendi imkanlarınla düzeltemezsin böyle uygulamalara yönelebilirsin
ERBA Otomotiv - Vakumlu Kaporta Onarımı buda site

fazladan gelmiş ..

Tamponlardada ısıtma ile uygulanıyor diye biliyorum. aracımı yıkattığım yer aynı zamanda mini onarım merkezi bir pejo nun tamponu düzeltti geçen gün.

Usta sanayiye git eğer kırık varsa sıcak plastik kaynakla yapsınlar güzelce zımparalıyorlar ufak da bi boya sana 100 - 150 tl arası mal olur. yada kırık yoksa git çektirt yani o problem değil

karşı tarafın trafik sigortası veya kaskosu ile yaptırırsan senin arabana hasar kaydı olarak işler önceki aracımda aynısı başıma geldiği için biliyorum arkadan vurup sol stop lambamı kırdı tamponumu ve çamurluk üstünü ezdi gözüme pek büyük görünmediği halde 1150tl tutmustu ve araçda hasar kaydı olarak tramerde çıkıyordu

Yok abi dedğim gibi çok büyük bişey olmadı allahtan arka tamponun al kısmı içeri göçtü değişim fazla kaçar asıl merak ettiğim karşı tarafın kaskosundan yapıpıcak arabaya hasar kaydı işlicek mi

arkadaşım 0 orjın tampon satanlar var satış sıtelerınde 200 tl ye kadar madem karsı taraf suçlu olacak aranızda anlasın adamdan bır mıktar para al komple karlık takımı al satarken sana avantaj sağlar kendı görüşümce

usta 40 la vurdu dıyosun ya ıcerdede hasar olustuysa ? ıslerse ıslesın ne olcak ya cek fotosunu tamponun tampon sokulunce ıc tarafın satarkende onu gosterırsın hem sana vurcak hem ıslemesın dıye cebınden tamır yaptırcan ne olcagı bellı degıl gotur taksınlar sıfır tamponu altındakı demır ezıldımı ıcerde hasar varmı baksınlar yapsınlar.. takılma tramere felan

eyvallah cevaplarınız için bugun gittim sanayiye sıcak hava yoluyla çekilir bide ufak bi sürtme izi var onuda yaparım dedi 100 tl fiyat çekti bakalım adamla konuşucaz hepinize teşekkür ederim cevaplar için

Abilerim bugun ben eğilim baktım arabanın altına tampon koruma demiri de eğilmiş :// nasıl olucak şimdi ://

Geri