kasko firması tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lasthell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk kaskom benim de 1100 dü sonraki sene axa oyak la anlaştım 500 e yaptılar :) bu sene hasarsızlık indirimime rağmen artırdılar anlamadım ki neye göre olduğunu :)
hmm iyiymiş:)

benim tavsiyem götüreceğiniz servisin anlaşmalı oldugu sigorta ile yapmanız.. bence en önemli kriter bu..sonrası 3 aşağı 5 yukarı aynı.. bide 15000 km altı kullanıma ciddi indirim yapıyorlar..buınu da değerlendirin derim:)

kesinlikle anadolu sigorta..2 senedir gunes sigortadayım ama anadolu sigortaya gecıcem bende.

Bulunduğunuz yerdeki opel servisi hangi siğorta ile anlaşmalı ise öncelikle o firma ile siğorta yaptırın.

Birlik sigorta (Halk Bankası Kuruluşu)'yı öneririm

Kasko prim lerinde aracin yaşi ile prim ters orantilidir.
Ayrica primi etkileyen birçok faktör vardir. Yani sepete ne kadar ne koyarsaniz o kadar ödersiniz. Poliçelerinizi yaptirirken muafiyet olmamasina dikkat edin ve ihtiyari teminatlari alabildiğiniz kadar fazla almaya bakin, bir gün lazim olur :)

aracinizda orjinaline ilave aksesuarlar varsa onlarinda teminat altinda olmasini istiyorsaniz ek prim ödemek şarti ile teminata aldirabilirsiniz.

Sigorta şirketi deyince ben allianz diyorum.

Saygilar

Valla ben Dubai Sigortaya yaptirdim. Daha once Aksigortadayim. fiyat olarak oldukca avantalı Dubai Sigorta. Acentesi Yildiz Sigorta Denizli Fuat abi. Benim ismimi söylerseniz yardımcı olacaktır.
Fiyat avantajını şöyle açıklıyor; Dubai Sigorta benzini Aliağa dan diğerleri benzin istasyonundan alir diyor.
Bana yaptigi trafik sigortasinda bile çekici hizmeti var. Ilk defa gordum ben trafik sigortasinda bu hizmeti iyiymis demistim hatta.

axa

Aracımın aldığım yerdeki anlaşmalı ray sigortaya yaptırdım gecende ufak bir kaza yaşadım çamurluk ezilmişti kasko yaptırttım beyanı bile eliyle yazdılar hiç bir şey ellemedim 3 gün sonra aracımı aldım ikame araçta verdiler gercekten cok memnun kaldım.

kasko yaptırılan firmayla, fiyatları ve proplemleri öncelikli yazılsa daha çok yardımcı olunur sanırım

Geri