Kasislerden geçerken gelen ses

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deluxe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Nis 2009
Mesajlar
274
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
38
arkadaşlar kasislerden geçerken alt takımlardan garc diye bir ses geliyor. okadar rahatsız etmiyor aslında, özel serviste gösterdim viraj lastiklerinden dediler yağladılar keser gibi oldu. Yağmurlu havalarda ise hiç yapmıyor. ama kuru havalarda yine tekrarlıyor. Sizlerde varmı bu sorun?
 
combo ve corsalarda var değiştir geçer 10-15 lira bişe
 
Astra g de de var yağlaniyor 3 ay kesiyor hava isininca da kesiliyor.eksiye düşünce sicaklik başliyor ses yapmaya ancak yağlatiyorum
 
kauçuk belli bir süre sonra sertleşip ses yapıyor
 
aynen astra G lerde de oluyor o sorun. Aracı az kullanınca ve kışın oluyor. ne mantıksa kışın biryerler ıslandığındanmıdır nedir bilinmez bendede oluyor o sorun. Ama yazın o sorun nasılsa ordadan kalkıyor.Ama kış günleri araca çok binince o sorun gene ortadan kalkıyor. İlk zamanlar bende çok kafaya taktım. Sonra bir mercedes den gelen gacırtıları duydum, adamcağaz ustaya getirmiş.Ağlıyası olmuş arkadaşları ne o len at arabasınamı biniyosun diyince adam soluğu ustada almış. O araçdan gelen sesleri duyunca emin olun bizimki hiç. İlk zamanlar bende kafaya taktım baktım çok binince ve yazın sorun ortadan kalkıyor bende alıştım hatta o ses bile bana alıştı.
 
Kasislerden hiç hızlı geçmiyorum. O sesi duymam mümkün değil bu geçişlerle. :D Ama bi keresinde denk geldi farketmedim bir tümseği sonra gırç diye bir ses duydum viraj demir lastikleri olduğunu söylediler. Kauçukmuş sanırım. Sabahları özellikle çok ses yapıyor diyorlar.
 
Geri
Üst