Kar Yağınca akü bitiyor

akü daha 1 aylıkmış sorun o9lduğunu düşünmüyorum. ışığa aldanma. bazen ışık yana kayabiliyor dolayısıyla renk siyah görünüyor. aküyü sağa sola salla ışık yerine gelecektir.

soğuk akünün en büyük düşamanı ömrünü yarıya düşürür.arabayı kulanmıycaksan kesinlikle eve al.ben memlekette eve alıyorum geceleri -20 lerde oluyo hava.soğukta bekleyen akü marşa basabiliyor ama akünün canından can gidiyo.akünün dili olsa bence benimle aynı şeyleri söylerdi.:)

aküde sorunlu olabilir benim 6 aylık akü -10 derecede su koyuverdi. araba çalışmayınca taviyeyle çalıştırdık. giderken yolda şarj ışıgı yandı. şarja bırakıp ordan eski bi akü aldım. bakalım öbürünü şarj edebilecekler mi? markası boshdu.

teşekkürler..başka fikri olan yok mu

akü uğraştırıyo

:) arkadaşlar az önce arabamı çalıştırmaya uğraştım hava çok soğuk olunca bakımlı akü bile su koyuveriyo buna inanın ama bi hafta hiç çalıştırmadım

:) arkadaşlar az önce arabamı çalıştırmaya uğraştım hava çok soğuk olunca bakımlı akü bile su koyuveriyo buna inanın ama bi hafta hiç çalıştırmadım

ankara çoook souk yaa :S

herşey donuo arabada nasıl iş anlamıom :eek:

benim arabam brandalı bir garaj içersinde dışarda -30 iken içersi ancak -25 oluyıor..benim arabamın aküsü bitti 1 ay önce yenisini aldım.haftada bir iki kere çalıştırıyom.akü rengi yeşilden siyaha dönmüş yine anlamadım gitti..o kadar arabaya bişey olmuyor..acaba opellerde aküyü birtiren bişey mi var durduğu yerde.

benim arabam brandalı bir garaj içersinde dışarda -30 iken içersi ancak -25 oluyıor..benim arabamın aküsü bitti 1 ay önce yenisini aldım.haftada bir iki kere çalıştırıyom.akü rengi yeşilden siyaha dönmüş yine anlamadım gitti..o kadar arabaya bişey olmuyor..acaba opellerde aküyü birtiren bişey mi var durduğu yerde.
Arabayı olduğu yerde çalıştırmanın yerine mümkünse düşük vitesle biraz yol yapın. Bir de bu yolu deneyin aradaki farkı görün.

Akünün biteceğini sanmıyorum çünkü akünün püf olması plakalarındaki sülfür birikimi ile alakalı. Yeni aküde sülfür birikimi olmayacağından sorun olmaz. Soğuk memlekette kuru akü (inci) daha iyi olabilirdi sanırım. Aküyü alıp arabayı çalıştırmaman bir sorun yaratmaz. Aküler çok soğuk ve sıcağı sevmezler. Ben izocam ile kapladım. Faydası olduğunu düşünüyorum.

benımde bır aylık aku basmadı ama onun yerınde bende olsam basmam cunku termometreye bakınca -26 gosterıyordu

Geri