Kar Yağınca akü bitiyor

kutup baslarını öncelikle kontrol et. gerekirse sıcak su dök. anlattığına göre ve seninde tahminine göre sorun akü kaynaklı. olmazsa söküp bi şarj bağlat.

Akünün marka ve modelini de yazar mısınız?

marka ve modeli bilmiyorum ama akşam bakayım. 3 ayda boşalması bana garip geldi ama belki de başka bir sebebi vardır.

iç aydınlatma vs bişeyler açık kalıp akü boşalmış olabilir. takviye ile çalıştır farlar kapalı araçla biraz dolaş ihtimal normale dönecektir fakat sen yinede aküyü aldığın yere götür garanti kapsamındadır

1- Akü boşalmış olabilir 2- Akü yeni olduğuna göre elektrik sistemindeki kaçaktan dolayı akü boşalmış olabilir 3- Şarj dinoması arızalı olabilir 4- Araba çok kullanılmıyorsa yeteri kadar akü şarj olmuyordur.

1- Akü boşalmış olabilir 2- Akü yeni olduğuna göre elektrik sistemindeki kaçaktan dolayı akü boşalmış olabilir 3- Şarj dinoması arızalı olabilir 4- Araba çok kullanılmıyorsa yeteri kadar akü şarj olmuyordur.
savaş abi süpersin :good:

5-bir şeyi açık unutmuşsundur lamba falan

astralar g lerde iç aydınlatma lambaları teyp filan açık kaldığında 1 saat sonra araç kendisi kapatıyor

4. şık :good:
İlginiz için teşekkürler, yalnız kodları tekrar girdim de, anahtar kalibrasyonunu yapamadım, camlar tuşa uzun basınca kendi kapanmıyor. Onu nasıl yapıyorduk biliyor musunuz?

4. şık :good:
İlginiz için teşekkürler, yalnız kodları tekrar girdim de, anahtar kalibrasyonunu yapamadım, camlar tuşa uzun basınca kendi kapanmıyor. Onu nasıl yapıyorduk biliyor musunuz?
Camlarınkini ben de bilmiyorum. Anahtar kalibrasyonu için, anahtarı kontak anahtarına takıp ikaz ışıkları yanınca 20 saniye kadar bekleniyor. Anahtarı kontaktan çıkarmadan uzaktan kumanda ile kapıları kilitliyorsunuz oluyor.

Geri