Kapilar Için Hoparlör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar

Arkadaşlar ben kapılarda ki hoparlörü değiştirip mid bass almak istiyorum ama nedir kaç cmdir hangisi iyidir ne tavsiye ediyorsunuz benim kafamda 3 isim var ama işte dediğim gibi kaç santim alacağım araç astra classic kaç cm bu kapıdaki hoparlör

LÜTFEN YARDIM

midbass için anfi gerekir. yoksa eskisinden farklı bi ses alamazsın. astra g yi bilmiyorum ama muhtemelen 13cm dirler ama 16 takarsan sığar gibime geliyor. orta karar bi sistem için jbl tavsiye ederm...

aslında senin ayırdığın miktara bağlı ama jbl veya sony companent al birde amfi al...yalnız wooofer bağlamayacaksan öyle pahalı ve güçlü bir amfiyew gerek yok...amfi çeşitlerini bilemiyorum yoksa yardımcı olurdum...:)

midbas 110 lira falan amfi 150 lira kabınlı bas 160 lira 75 lirayada kablolarını aldınmı oldu sana güzel bir tesisat ;)kapılar sanırım 16 cm

bende amfi bass var sadece mid takımı istiyorum amfi 100 watt yeterli olur heralde dimi arkadaşlar

ilginize teşekkürler

100 watt yeterli bir güç fakat mid ler için ne kadar bir bütçe ayırdığını bilemiyorum ucuz olsun dersen jbl birazdaha iyi bişey olsun dersen infinity 10 numara bişey olsun dersen focal derim

ya şimdi 100 wattlik amfi var ve mono tam olarak beslermi rockford düşünüyorum ve 16.5cmlik midler benim kapılara sığarmı ön ve arkaya eğer sığarsa benim arkadaş almanyaya gitti ondan sipariş vereceğim ne diyorsunuz.

kicker yada forx companant takım al ve bu takımı besliycek 4 çıkışlı bir anfi al tamamdır bence yeterli

Kapı ölçülerini bilmiyorum ama iki çift pioneer TSA-132c (13 cm) veya TSA-172c (16cm) anfi olarakta 4 kanal pioneer GM-6300F işini fazlazıyla görür diye düşünüyorum...

Geri