Kapı döşemeleri

mehmetavci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkdadaşlar
Arka kapılardan çok ses geliyordu hem yağlamak hemde döşemelerini söküp bakmak için kapıları sökeyim dedim.. Vidalarını söktüm ama yinede döşemeyi sökmeyi başaramadım. Nasıl sökülür bu döşemeler bilen var mı ?

Vidaları söktükten sonra kapı döşemesini tutan klipsler var o klipsleri kırmadan dikkatli bir şekilde çekerek çıkarabilirsin. Klipsler için çatala benzer bir alet var ona benzer bişey bulabilsen klipsleri kırmadan rahatça çıkarabilirsin.

evet pandizotların altında geçmeler var yani Gökhan'ın bahsettiği klipsler kırılırsa da fazla üzülme parçacıdan alırsın pahalı değil

Bilgiler için sağolun. Bir daha deneyeceğim

Yanlız sökerken kırarsan o klipsleri bulman zor bulsan bile orjınal olmuyo ve kabarık duruyo ve cabuk kırılıyo haberin olsun dikkatli sök

Bu arada hazır sökmüşken ekleyeyim inşaat malzemeleri satan yerlerde laminant parkelerin altına döşenen ince beyaz köpük gibi bi malzeme var kağıt gibi yırtılan onlardan al ve kalıbınca kes gecmelerin yerlerinide aç ve öyle monte et tekrar hem ısı hem ses izolasyonu için çok önemli ses izolasyonu açısından çok iyi diyebilirim benim aracın 4 kapısıda bu şekilde tavsiye ederim

arka kapılar sanırım camlar manuel cam cam kollarının dibinde sekman var 1 tane onu sökmeden hayatta cıkaramazsın klipsle fln alakası yok sökememe sebebin o sekman

arka kapılar sanırım camlar manuel cam cam kollarının dibinde sekman var 1 tane onu sökmeden hayatta cıkaramazsın klipsle fln alakası yok sökememe sebebin o sekman

Evet cok doğru o sökülmeden imkansız onu sökmekte baya zzahmetli sanırım tekniği kolu üst tarafa bakacak şekilde kaldırıyoruz sonra tornavida falan değilde daha düz bişey ile yuvarlak olursa denk gelmiro segmanın ucuna daha düz bişey ve geniş ağızlı bişey ile ittiriyoz aşağıdan ucu gözükür ordan yakalayıp cekiyoz takmasıda cıkarmasıda biraz zahmetli tabi onu cıkarmadan kesinlikle ( kolu çekip cıkarmaya çalışma ) kol elinde kalır tek tutan sey o segman onu mutlaka çıkarmalısın

Gerçektende o kollar çok zorlanıyordu. Demekki sekmandan mış .... sağolun arkadaşlar
CEVO söylediğin mantıklı o malzemeden alıp uygulayacağım ama biraz kabarık durmaz mı ?

Son düzenleme:
Geri