madem yok siz getirtin ticarete dökün işi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bende kaçak mazot fikrindeyim bi dostumun suriyeye gitmesiyle bi deposuylu 850 km yapmış olduğu ama suriyeden mazot alınca 1200 km yapması çok tuhafımıza gitti.
bi arkadaşım ise 1.3 multijet moturuna normal kırsal mazot aldı. 75000 km kullandı şimdi ise egr sorunu ve katilizörün dolduğunu söylemişler. bizde geçen gittik egr valfini iptal ettik katilizröde iptal ettik sorun bitti devam kırsal motorine![]()
:good:Sizin sorun .çözüldü ama Çevre sorunu biraz daha artmış oldu![]()
Sizin sorun .çözüldü ama Çevre sorunu biraz daha artmış oldu![]()
Sizin sorun .çözüldü ama Çevre sorunu biraz daha artmış oldu![]()
sorunu çözen arkadaşım 1 senede 75000 yaptı motor yenilesem amorti etti
eminim yapmıştır; egsozundan çıkan normalden çok daha fazla kirli duman ise hepimizin havasını kirletti , arkadaşın işin bu kısmını düşündü mü acaba ?
Dün ışıklarda önümde renault master bi minübüs kalktı bayada yüklenerek kalktı beim görüşüm resmen iptal oldu ben 2-3 saniye bekledim sonra kalktım o kadar lanet bi duman attı oda belki senin dediğin gibi kırsal mazot kullanıodur..arkadaşlar bende kaçak mazot fikrindeyim bi dostumun suriyeye gitmesiyle bi deposuylu 850 km yapmış olduğu ama suriyeden mazot alınca 1200 km yapması çok tuhafımıza gitti.
bi arkadaşım ise 1.3 multijet moturuna normal kırsal mazot aldı. 75000 km kullandı şimdi ise egr sorunu ve katilizörün dolduğunu söylemişler. bizde geçen gittik egr valfini iptal ettik katilizröde iptal ettik sorun bitti devam kırsal motorine![]()