junyan far açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06 HK 256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşil vectra ya far zemini sitah mı beyaz mı

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sonunda junyan farların içini açtım, sizce yeşil bi araca siyah zemin mi güzel durur yoksa parlak halimi güzel olur?bide mercekleri değiştireceğim, projektörü tamamen mi değiştiriyim yoksa sadece merceği mi?

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• DSCN1714.webp
    DSCN1714.webp
    43 KB · Görüntüleme: 570
  • DSCN1713.webp
    DSCN1713.webp
    42 KB · Görüntüleme: 556
Moderatör tarafında düzenlendi:
beyaz tabanlı daha güzel olur siyah tabanlı yaparsanız zaten arabanın rengide koyu arabayı iyice kapatırsınız..

bence tam tersi. parlak olanda çok sırıtır. içi siyah olan daha hoş durur diyorum.tabi zevk senin.

bende kararsız kaldım, siyaha boyarım hoşuma gitmezse dönüş olmaz düşündüren nokta bu..

bende kararsız kaldım, siyaha boyarım hoşuma gitmezse dönüş olmaz düşündüren nokta bu..

madem açtınız ve kendiniz boyayacaksınız ben yerinizde olsam sıradışı bişey yapıp araç rengine boyardım :) çünkü tüm farlar mat siyah evet aslında güzel görünüyor ama gövde rengi de farklı olabilir denemek lazım

aslında dediğin çok farklı bişey olur, ama araç renginde yanmaz boya nerden bulabilirizki???

Bildiğim kadarıyla kaportacılar ayarlıyoR benm stopları siyaha boyatmıştım kaportacıda astarlı atıo

fikir olması açısından farın birinin aynasını takmadan yerleştirdim

attachment.php

Ekli dosyalar

• DSCN1720.webp
    DSCN1720.webp
    82.2 KB · Görüntüleme: 514
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendi reni daha iyi siyah hakketten çok boğuyor.

Geri