Jetta 1.6 Midline Otomatik 2009 model anlaşmak üzereyim.

Ötv ilk çıktığında 38000 lira idi passat metalik boya ile olması lazım. Güzel seçim, çok kullanmayacaksan. Otomatik seçeneğini kaldırmaları saçma olmuş, zaten dsg ne diye kaldırdılarsa

otomatik cruza bakın birde 10lt yaktığını duydum

passat ıyıdır:D

Ötv ilk çıktığında 38000 lira idi passat metalik boya ile olması lazım. Güzel seçim, çok kullanmayacaksan. Otomatik seçeneğini kaldırmaları saçma olmuş, zaten dsg ne diye kaldırdılarsa
Evet Dinçer ya işte o zamanda kesin niyetliydim. Ne fırsattı:( Babam pek sıcak bakmamıştı. Şimdi heyecanla istiyor.

Burak bayileri gezerken birde ellerinde kalan/olan 2008-2009 ları sor abi, ben opelden sorduğumda izmirde 2 adet cdti elegance vectra var demişlerdi ilk ötv zamanında mesela. Belki uygun birşeyler denk gelir.

2008 sonu yada uygun 2009 bir mazda 6 olacak beyaz full :D tadından yenmez. Tabi vergi olayı var :S

Sağol, iyi hatırlattın valla. Belki uygun bi tane denk gelirde yılsonunu beklemem.

hadi o zaman hayırlı olsun şimdiden umarım istediğin şekilde bulursun aracı ve sorunsuz olur umarım.

şimdiden hayırlı olsun passat güzel araba

otomatik sevenler derneği olarak 3 kuruşa otomatik sevgisini satan arkadaşımızı kınıyorum.

otomatik alman için para toplamaya başlıyorum ve ilk 100tl yi ben koyuyorum.

Geri