Jetta 1.6 Midline Otomatik 2009 model anlaşmak üzereyim.

desene dört ayak üstüne düştün :) passat güzel araç ancak genç aracı değil bence :) yaşlı moruk aracı :):)

bence o paraya golf 6 1.4 tsi alınır 1.6 trend passat çok sıradan bir araba...

Passat olsunda ne olursa olsun. Bana göre sıradan değil. Teşekkür ederim.

desene dört ayak üstüne düştün :) passat güzel araç ancak genç aracı değil bence :) yaşlı moruk aracı :):)
Bence yaşla fazla bir alakası yok Passat'ın Golf'ün. 70 yaşındaki adam Golf'ede binebilir, Polo'yada. Benim zevkim geniş ve büyük arabaları kapsıyor. Passat'ta tam bana hitap ediyor:) Teşekkürler. Saygılar.

Son düzenleme:
Herkes otomatiğin çok yakacağından bahsetmiş ama benim bildiğim dsg şanzıman düz vitestende az yakıp düz vitesten daha iyi bir performans sunuyor. Çift kavramalı debriyajı olması hızlı vites geçişleri ve tork konvektörü olmaması güç kaybının olmayıp az yakmasına etken değilmi? Benmi yanlış biliyorum? Sonuçta klasikleşmiş hidrolik otomatiklerden değil.

Bilemiyorum zaten vazgeçtim. Az önce geldim Doğuş'tan ellerinde yokmuş şu an. Eylül başında gelecekmiş 1.6 102 Trendline Passat. Zaten bende Sonbahar'da alacağım. Jetta 1.6 otomatik istediğim donanım 44 bini buluyor. 41 bine Passat varken..

Tabi passat daha mantıklı bi seçenek ama aynı şey passattada geçerli. Yani passatta'da yakıt daha düşük Dsg şanzımanda ama dsg şanzımanda 1.6lık Atatürk motorunda sunulmuyor Tsi'da sunuluyor sadece.
İnsignia düşünmedinizmi peki? Sonuç olarak Passat uzun süredir üretiliyor. Bugün yarın değişicektir.

Manuel'in tüketimi:

DSG'nin tüketimi:

Teşekkür ederim. Passat aldıktan sonra zaten otomatik(triptronik) şanzımız kalmıyor. 1.6 102 bg lerde triptronik seçeneği yok, kaldırdılar. TSI'da var. Onuda alacak kadar param yok. Insignia'ya da param yetmiyor. Ayrıca daha ucuza Passat varken Insignia yine düşünmem. Saygılar. Ayrıca bir ekleme: Yeni kasası 2012'de çıkacak.

Son düzenleme:
O zaman şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın...

Teşekkür ederim sağolun. Ama malum yıl sonlarına kadar beklemek zorundayım. Çünkü büyük indirim olacağını biliyorum. 2010 modelleri getirip, ellerindeki 2009 ları çabucak elden çıkarmaya uğraşacaklar ve fiyatları aşağıya çekecekler. Bende 2009 modeline dalarım. Şu an bubi tuzağı var. Saygılar.

Geri