Buğün birçok sürücünün başına gelen bir olay yaşadım.Bir çukura kaçamadım ve sol ön teker düşürdüm.Lastikte balon oluşmadı ama çukuru girince sanırım çukur kenarına bulunan taş sol ön jantımın bir kenarını dışa doğru eğmiş.Eğik bölüm beş santim uzunluğunda bir alan.Fazla değil ama yinede eğik görünüyor.Plastik jant kapağının eğik olan yere gelen yeri de kırılmış çarpmada.Kırıktan eğik görünüyor.
Kapağı söktüm baktım ama bir kırık veya çatlak göremedim ama çok rahatsız oldum.
Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Eğik olan bu bölüm herhangi bir zarar verirmi araca ve düzelttirebilirmiyim.Birkaç arkadaş çekiçle düzeltirler dediler ama bilgisi olan arkadaşlar yardım bilgisi verirlerse sevinirim.
Saygı ile...
Kapağı söktüm baktım ama bir kırık veya çatlak göremedim ama çok rahatsız oldum.
Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Eğik olan bu bölüm herhangi bir zarar verirmi araca ve düzelttirebilirmiyim.Birkaç arkadaş çekiçle düzeltirler dediler ama bilgisi olan arkadaşlar yardım bilgisi verirlerse sevinirim.
Saygı ile...