izmirde carbon clear en iyi nerde yaptırabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engin35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
96 model yeni kasa vectra aracıma carbon clear enjeksiyon temizliği yaptırmak istiyorum izmirde güveniliri bir şekilde nerde yaptırabilirim.
birde tavan döşemesi soküldü iyi bir oto döşemecisi bilen varsa çok sevinirim:)

3 ncü sanayıde bosch car service de yaptırabılırsın. hemen yanındada bır dosemecı var sana yardımcı olurlar.

aydın da biz varız bekleriz

abi gaziemire yakınsan beraber gidelim opazda bi tanıdık 30liraya yapıcak carbon clean aman opaz duymasın :) istediğin zaman gideriz bende yaptırıcam döşeme konusuna gelince perfect car design dizayn dönüşüm konseptleri Hüseyin Turut imalat müdürüdür verdiğim kişi 02322376695 ara bi fiyat sor yardımcı olurlar bende konuşurum istersen

.

abi gaziemire yakınsan beraber gidelim opazda bi tanıdık 30liraya yapıcak carbon clean aman opaz duymasın :) istediğin zaman gideriz bende yaptırıcam döşeme konusuna gelince perfect car design dizayn dönüşüm konseptleri Hüseyin Turut imalat müdürüdür verdiğim kişi 02322376695 ara bi fiyat sor yardımcı olurlar bende konuşurum istersen
opazda tanıdık kim burak mı?

tamam gidelim gaziemirde nerde yaptıracak bu tanıdık

tamam gidelim opazdaki tanıdık nerde yaptıracak nasıl iletişim kuracaz?

Merhaba
Geçen hafta bende yaptırdım carbon clean temizligini, Yaptırmadan öncede epey fiyat araştırması yaptırdım. Epey değişik rakamlar çıktı.
En son kendi servisimde opel joker de 35 ytlye yaptırdım.
Yaptırırken Würth marka ilaç kullanılmasına dikkat et.

tamam gidelim opazdaki tanıdık nerde yaptıracak nasıl iletişim kuracaz?
yok abi burak değil adını sölemiyim şimdi ama opel opaz servisinde yapıcak würth markanın özelliği nedir bilgi verirseniz sevinirim ayrıca uyarı için teşekkür ederim bilmiyodum gümbürtüye gitmeyelim hafaya pazartesi veya herhangi bir günü gidelim abi

Direk enjektör temizligi yapan bir ilaç. Hiç bilinmedik bir markalı ilaç kullanılacagına bu markanın kullanılmasını tavsiye ederim.

Geri