bencede abartılmış gibi yoksa opelin bu modeli geri çağırması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötülemek için yazdığını sanmıyorum, çünkü bu arkadaş Insignia yı oldukça büyük bir hevesle aldı. Bence de bşına gelen şey tamamen üretim hatası.
Bu araç yurtdışında olsaydı çoktaan değiştirilmişti. Ama Türkiye'de böyle bir durum var, nedense firma yetkilileri değişime hiç sıcak bakmıyor. Sanki değiştirdiği aracın tüm parası kendi cebinden çıkacakmış gibi yaklaşıyorlar olaya. Halbuki, GM Türkiye bu şikayetleri göz önüne alıp üretim hatası olan bu aracı değiştirse şikayet eden bu kişi belki de Opel Türkiye'nin kusursuz hizmet anlayışından bahsediyor olacaktı.
Ben hala inanmıyorum,inanamıyorum....Fabrikasyon bile olsa , o kadarda olmaz gibi geliyor bana..Kaç kişi hata yapabilirki Opel'in üretim hattında... Biri bilgisayarını bozuk takacak,biri camını,biri başka bir yerini gevşek takıcak,biri kapı montajını yaparken kapı kolunda hata yapacak,direksiyonu yamuk takıcak,ön camdaki şase numarasını tükürüklemi silecek bu hatta çalışan arkadaşlar....Ayrıca servisteki elemanlar camı değiştirdiler,eski cam taktılardamı şase numarası silik oldu,yok fabrikayı aramışlar Almanya demiş dijital ekranı kafama göre yollarım falan..Bunlar inanılacak gibi değil ve inanmıyorum....
Daha 1 aylık arabada nasıl koltuk gıcırtısı olabilir...nasıl kapı kolu sesi olabilir ..Bisikletmi bu her yeri oynasın...Deneme arabası bile olsa..Nasıl insanlar kullanıcak bu arabalarıda bu hale getirecek..Ayrıca içini bu hale getirebilecek bir insan dışını ne hale getirirdi.
Kimse kusuruma bakmasın ama bunu benim mantığım almıyor...