Insignia 2.0cdti&320d

130 lu ve 160 lık iki tip cdti var 130 lukta çıkış yoktur belki....

12042009236w.jpg
benim gördüklerimde hep vardı

Bende bugün bayide birtane 2.0CDTI gördüm çift vardı kafam karıştı 2010 modellerde artık çift koyuyor olabilerler.

1.6 115 lilklerde opsiyon olarak alınabiliyor

bence volvo s80 alın daha asil duruyor
Volvo_S80_151_1024x768.jpg

Volvo_S80_2.jpg

Volvo_S80_2006_3.jpg

Son düzenleme:
CDTI'ların egsoz çıkışı olmayanı da var, tek olanı da var.
olmayanlar Edition diye biliyorum. yada 130'luktur.
olanlarda da tek çıkış var. ama son 2 gündür 3-4 kişi çift çıkışlı gördüğünü söylüyor.
artık sizinde dediğiniz gibi 2010'larda çift yapmış olabilirler.

Çıksın canım ne olacak? Benim tüm arabalarımı böyle aldım. Tam yenisi çıkacakken aldım. Millet daha önceleri pahalıya alırken ben ucuza aldım. Hem ben bi araba aldıysam yenisinden banane. Değeri düşerse de düşsün. Ticaret mi yapıyoruz. Şahsen tonlarca para döküp aldığım arabanın hakkını veririm, keyfini çıkarırım.

tabiki aslında daha iyi, mesela bizimki de 38.000'e gelmişti.
hemde C1 kasada çıkan bazı problemler bizim arabada çıkmadı çok şükür.
makyajlılar sorun açısından daha sağlam oluyor.
ama ben hep bir aracın yenisi çıktığında eskisi bana kütük gibi geliyor.
mesela Insignia'yı gördüğümden beri Vectra 4 köşe, kutu gibi birşey olarak gözüme geliyor :) yeni tasarımlar daha çekici oluyor, onun bir eksisi var.

S80'in fiyatını bilmiyorum ama, çok uçuk değilse bende S80 düşünürdüm sanırım.
neredeyse 7 serisi ayarında araba.
yanlız, vergi ve servis bakım ücretlerini, özellikle servisi araştırmakta fayda var.
bakımları çok masraflı diye duydum.

Tamam Bmw 3.20 güzel araba ama hem insignianın sınıfında değil hemde pahalı.Ayrıca bende bmw severim ama ikisinin direksiyonuna oturup kullanıp kararı öyle verin zira insignia gerçekten çok daha güzel...

insigniya cdti alacak arkadasa kücük bir tavsiye ecoflex ler daha az yakiyor ve normal cdti lerden sadece 300-400 euro daha pahali lütfen dikete alin yetkili saticiya özellikle hatirlatin..

Son düzenleme:
Tamam Bmw 3.20 güzel araba ama hem insignianın sınıfında değil hemde pahalı.Ayrıca bende bmw severim ama ikisinin direksiyonuna oturup kullanıp kararı öyle verin zira insignia gerçekten çok daha güzel...

Insignia'nın sınıfında değil??? :help:

hangi sınıfta?

bu arada birşey farkettim, ben Insignia'nın Edition donanımının fiyatına bakmışım,
kusura bakmayın.
Cosmo 85.129 TL'ymiş.
BMW ile arasındaki fark 42.500 TL oldu :D

Insignia alacak param olsa alırım ama, bir yandanda ondan 13 milyar ucuza Passat var.

eğer CC olacaksa evet ama insignia'yı normal passat'a değişmem.
para çoksa C kasa Mercedes (beyaz)

Geri