İç sirkülasyon çalışmıyor!

cenkcoskun

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
arkadaslar klima düğmesinin yanındaki İç sirkülasyon'a bastıgım zaman ısık yanıyor ancak devreye girmiyor anladıgım kadarıyla. actıgım zaman ön konsoldan acayip sesler geliyor. önceden bastıgım zaman klima biraz daha sesli calısırdı. şimdi aynı şekilde calısıyor. devreye girmedigini ordan anlayabiliyorum ve dediğim gibi ön konsoldan acayip sesler geliyor. neden devreye girmio olabilir petekler falan mı tıkalı acaba?

Kırılmış bir kapak shibisiniz, iç sirkilasyon klape tamiri olarak Arayın bir cok sonuc çıkar karşınıza ..

bunun herhangi bi zararı var mı aracıma?

Benim Corsadada aynı sorun var, düğme hiç basılmıyor hatta.

Kapali kaldiysa camlar cok buhar yapar. acik kaldiysa disaridaki egzoz dumanı yada çeşitli kokuların girmesini engelleyemezsiniz. 150-200 tl civarında yenileyebilirsiniz. Tamir işinden anlıyorsaniz 20-25 tl ye kiriln kapağı alıp kendiniz yapabilirsiniz. Başka bir zararı olmaz.

Klimalı araçların, özellikle, olmazsa olmazıdır bu tuş..Çok maliyeti olacağını sanmıyorum..

Tesekkürler. Dediğiniz gibi kapalı kalmıs kısın bugulanma falan cok olur

bende aynı sorunu yaşadım , tamir edebilecek bi yer bulamadım orjinali ile değiştirdim sorun çözüldü, 250 tl gibi bi masrafı vardı

Geri