Hiç farkina vardiniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tgarip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

2006 Astra 1.6 düz vites arabamda 1.vites ve geri vites de, debriyajın kavradığı belli bir yerde tık,tık diye bir vuruntu sesi geliyor.

Servis normal bütün astralar böyle dedi...Arkadaşım kendi arabasında da olduğunu söyledi...Devirli kullandigi icin bugüne kadar farketmemis.

Sizce normal bir sesmidir bu? Hiç farkina vardiniz mi?

Tesekkür ederim.

benim ki dizel ben de böle bişi yok

daha önce duydum böle bişey ama hiç farkına varmadım

forumda senin belirttiğin olaydan şikayetçi arkadaşlar vardı..benim g kasada o sorun yok..zannedersem h kasalara özgü bi olay..

astra g mi h mi

CeyceyX ...Astra H .... bu arada tesekkür ederim biraz rahatladim gibi :)

forumda senin belirttiğin olaydan şikayetçi arkadaşlar vardı..benim g kasada o sorun yok..zannedersem h kasalara özgü bi olay..

Benimkide h böyle bir durum yok .Olsa bile önemli olacağını düşünmüyorum. Dişli aktarımlarından olağan ses olduğu belli . İleriderecede vede geçme zorluğu yaşanmadıktan sonra normal sayılır.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=10882
arkadasım bu linkte aynı konuyu ben de acmıştım
tansu ustadan detaylı acıklama icin coooook... bekledim ama zahmet etmedi
bel ki baskalarının nazı gecer diye birde buradan sesleneyim
tansu usta yardıııım... + bilgi
baskaları da destek olursa cozcez insallah bu sorunu
bana esp+abs sistemlerinin aracın hızına gore sistemlerin aktif konuma gecmesi ile olusan ve bir arıza olmayan ses oldugu soylendi
eger esp+abs sistemleri aracında bulunan tum kullanıcılarımızda varsa sorun yok, ama bazıları sikayetci ise bence bu sorun demektir

dedigim gibi pek de ilgilenen yok bu konuyla...

Biz arabayı sıfır aldık 1500-2000 km de iken sesi fark ettim benim vectrada var bu sesin aynısı yetkili servise gittim debriyaj sensörün olduğunu ve bütün vectraların bu şekilde ses yaptığını söyledi

Geri