Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...
Arkadaşın yorumlarına saygı duyuyorum kesinlikle zevkler ve renkler tartışılmaz ama Cosmo seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğinizi belirtmek istiyorum
AFL sistemide sonradan yapılamıyor, yapmaya kalkan olsa bile ön cam sensörleri, beyni, mercekli farları sol sağ manevra aydınlatmaları vs. 7000-8000 TL belki daha fazla bir maliyeti bulacaktır.
Size tek söyleyebileceğim uzun far asistanı sizin yerinize uzun kısa far geçişleri yaptığında, sağa sola manevralarda köşe aydınlatmalarınız devreye girdiğinde, virajlarda mercekleriniz gideceğiniz yeri önceden aydınlattığında, gündüzleri kıskanç bakışlarla diğer sürücüler gündüz ledlerinize baktığında amaaaaan boşver deri döşemeyi
, alarmı
, ön park sensörünü
, otomatik katlanabilir yan aynaları
, kırmızı kapı içi aydınlatmalarını
zaten aradaki bu fark sadece AFL için verilirmiş diyeceksiniz benden söylemesi 
furkaned link' Alıntı:Aklınıza biraz daha karıştırayım, benim aylarca karıştı uykusuz kaldım general_Dancing
AFL evet guzel, hatta opsiyonlar arasında en güzeli olabilir, ama bana Türkiye şartlarında pek mantıklı gelmiyor. AFL asıl amacı uzun yolculuklarda size yardımcı olmasıdır. Sırf gündüz led farları yüzünden AFL tercih edilmez sanırım. AFL farlara alternatif olarak forumda bir konu açılmıştı, video ile birlikte gayet güzeldi. İlerleyen zamanlarda AFL'ye bir alternatif gelebilir, değiştirebilirsiniz farları ancak sunroof sonradan taktıramazsınız (taktırırsınız tabii ama hem maaliyeti yüksek hemde sağlıklı olmuyor). Özellikle yazın sunroof mu AFL mi deseler kesinlikle sunroof derdim. Cosmoda bulunan kapilardaki led aydınlatmalar 200TL'ye orjinal gibi takıyorlar. (Bknz: http://www.odakgarage.com/index.php?route=product/product&path=41&product_id=66 ). Cosmoda bulunan jantlarda bana hiç çekici gelmiyor. Tabii ki zevkler tartışılmaz bu benim fikrim.
Comso+sunroof tadından yenmez orası ayrı
Aklınız yeterince karışmıştır sanırım benden bu kadar dancee
Arkadaşın yorumlarına saygı duyuyorum kesinlikle zevkler ve renkler tartışılmaz ama Cosmo seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğinizi belirtmek istiyorum
AFL sistemide sonradan yapılamıyor, yapmaya kalkan olsa bile ön cam sensörleri, beyni, mercekli farları sol sağ manevra aydınlatmaları vs. 7000-8000 TL belki daha fazla bir maliyeti bulacaktır.
Size tek söyleyebileceğim uzun far asistanı sizin yerinize uzun kısa far geçişleri yaptığında, sağa sola manevralarda köşe aydınlatmalarınız devreye girdiğinde, virajlarda mercekleriniz gideceğiniz yeri önceden aydınlattığında, gündüzleri kıskanç bakışlarla diğer sürücüler gündüz ledlerinize baktığında amaaaaan boşver deri döşemeyi