Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

Merdo link' Alıntı:
Tamam aracınız hayırlı olsun iyi hoş kazasız belasız kullan isterim ama dikkatimi ne çekti,daha önceden de bir çok kişi araçla alakalı tırnak içinde yardım veya soru başlıkları açmıştı,ben daha bu kadar post atılan başlık görmedim ki bende zaten ilk mesaj yardımcı olmaya çalıştım.

demek ki forumumuzda ki tüm yardım sever üyeler bu başlığı gözden kaçırmamış :)

Sn. Merdo biz yardımsever bir forumuz, özellikle yardım isteyen Astra J sevdalısı bir bayansa (bizim forum için pek alışılmış bir durum değil :) ) yardım kat sayısı giderek artıyor.

֖zer link' Alıntı:
Ayca hanim hayirli ugurlu olsun :). Kirmizi guzel
Tercih beyaz olmasaydi bende kirmizi alicaktim. Sanirim
Marturdan aldiniz araci erpas ve marturdan baska biyer bole iyi fiyat vermiyor zaten. Tekrardan hayirli olsun
Syn ֖zer, sizinle de alımdan önce fikir alışverişi yapmıştık  :)
biz Mar OtÖ´'ya girip onların fiyatlarını ve ilgilerini gördükten sonra başka hiç bir bayi gezmedik zaten...(antalya, denizli, muğla,bursa bayilerine ulaşarak fiyat almak dışında) (uff amma araştırmışız)  :D

hayırlısıyla bekliyoruz artık :)

55ASTRA55 link' Alıntı:
Ayça hanım ALLAH eşinizle beraber kazasız belasız surusler nasıp etsın guzel fıyat guzel arac.... AFL konusunda karar vermenızde cok guzel  bravoo tekrardan kazasız belasız sürüşler dılerım....  steeringwheel  steeringwheel

aminnnn çok teşekkürler...
araca kavuştuğumuz gün eğer eşim akşam çalışıyor olmazsa, eşime zorla tüm gece İstanbulu dolaştırıp, en karanlık sokaklara girdirtip AFL keyfini bir yaşıcam...neymiş bize 2400 tl farka malolan şey bi görelim dimi  011zaa

eRg link' Alıntı:
Cam filmini aman ihmal etmeyiniz. Ekmek gibi, su gibidir cam filmi.. Candır.. Alınır alınmaz yaptırılması hatta mümkünse sipariş aşamasında yaptırılması gereken bişeydir. Olmazsa olmazdır, kırmızı çizgidir..

eyvallah  greatt
cam filmini hallettik, ama çok korkak bir çift olduğumuz için 1 numara olarak yaptırdık  :-[

bulent_tnt link' Alıntı:
Resimleri bekliyoruz ayca hanim 

arabaya bir kavuşsaydık  victoryy
en kısa zamanda Bülent Bey  ;)

MeRt link' Alıntı:
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg62716#msg62716 date=1322596809]
Tamam aracınız hayırlı olsun iyi hoş kazasız belasız kullan isterim ama dikkatimi ne çekti,daha önceden de bir çok kişi araçla alakalı tırnak içinde yardım veya soru başlıkları açmıştı,ben daha bu kadar post atılan başlık görmedim ki bende zaten ilk mesaj yardımcı olmaya çalıştım.

Sn. Merdo biz yardımsever bir forumuz, özellikle yardım isteyen Astra J sevdalısı bir bayansa (bizim forum için pek alışılmış bir durum değil :) ) yardım kat sayısı giderek artıyor.
[/quote]

ahahah aynı şey benim de dikkatimi çekmişti...
dün bir baktım bu konuya verilen cevap sayısı 100ü geçmiş (tabi 80i falan benim msjım heralde) ama sayfalar da uzamış gitmiş...
aşağılara bi baktım en uzun konu benim :)
dedim bana "bayan" kıyağı geçiyor nazik forumdaşlarım..
ee bende de soracak soru çok olunca normal...

ևOOOOK TEşEKK֜RLER HERKESEEE  :)
(yardımseverliğinizin hep böyle devam etmesi dileğiyle)  005hihih

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
afl si olan var olmayan var  general_Shame_on_you
:)

Merdo sizi gezdirir bi gece yahu, üzülmeyin bence  011zaa

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=eRg link=topic=2873.msg62425#msg62425 date=1322553292]
Cam filmini aman ihmal etmeyiniz. Ekmek gibi, su gibidir cam filmi.. Candır.. Alınır alınmaz yaptırılması hatta mümkünse sipariş aşamasında yaptırılması gereken bişeydir. Olmazsa olmazdır, kırmızı çizgidir..

eyvallah  greatt
cam filmini hallettik, ama çok korkak bir çift olduğumuz için 1 numara olarak yaptırdık  :-[
[/quote]

Ayça hanım eğer film henüz uygulanmadıysa cama, 2 numara tavsiye ederim. Ben de önce 1 numara olsun demiştim, ama sonradan telefon açıp 2 olsun diye değiştirmiştim. 1 numara biraz açık oluyor.

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=2873.msg62761#msg62761 date=1322598176]
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg62716#msg62716 date=1322596809]

[/quote]

ahahah aynı şey benim de dikkatimi çekmişti...
dün bir baktım bu konuya verilen cevap sayısı 100ü geçmiş (tabi 80i falan benim msjım heralde) ama sayfalar da uzamış gitmiş...
aşağılara bi baktım en uzun konu benim :)
dedim bana "bayan" kıyağı geçiyor nazik forumdaşlarım..
ee bende de soracak soru çok olunca normal...

ևOOOOK TEşEKK֜RLER HERKESEEE  :)
(yardımseverliğinizin hep böyle devam etmesi dileğiyle)  005hihih
[/quote]

bu iş hep böyle devam etmez ama!!! Buluşmalara geldiğinizde artık pasta böreklerle gelmeniz lazım:)

Arkadaşlar 10 sayfa uğraşıp astra J aldırdık...  ;D Artık dağılabiliriz , bide memnun kalmazlarsa  011zaa

Geri