- Konuyu Başlatan
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...
teşekkürler
bizim de bayimiz 8 kasko şirketiyle çalışıyor...
en iyi fiyatı oradan aldık Eureko için...
diğer firmalar için de 1400 tl'ye kadar teklif verdiler...
anadolu sigortayla da zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını belirtti oradaki kız... :
eRg link' Alıntı:Bugün baya bi araştırma fırsatım oldu, denk gelmişken paylaşmak isterim. Öncelikle şunu söyleyeyim, aracı satın aldığınız bayide bir kaskocu varsa, büyük ihtimalle en iyi rakamları ondan alacaksınız. Ben temmuz ayında HDI sigortadan full poliçeyle 52000 tl araç değeriyle 1250 TL 8 taksit gibi bi rakam almıştım. Hasarsızlık indirimim de yok.
Bugün yaptığım araştırmalar sonucu, hasarsızlık indirimi dahil, bir arkadaşın 2010 model 1.6T astrası için aldığım en düşük fiyat (54000 araç değeri, 60000 kaza anında karşı tarafın karşılanabilecek maks değeri olacak şekilde) güneş sigortadan 1000TL gibi bi rakam aldım. Tabi burda yaş vs. gibi parametreler de var. Arkadaşımın da yaşı benimle aynı ve bu da genelde %10 gibi bir yaş indiriminden mahrum bırakıyor bizi. Bunun haricinde 1100 - 1600 arası değişen rakamlar verdiler. Bir enteresan şey daha var ki, 2011 model 1.4T Cosmo aracıma hasarsızlık hariç 1250TL kasko yaptırdığım HDI, 2010 model 1.6T Cosmo araç için hasarsızlık indirimiyle beraber 1900TL gibi bi rakam çıkardı (ama aynı acente değil bu, farklı bir acenteden sordum).
Genel olarak benim edindiğim rakamlar bu şekilde, kasko yaptırmayı düşünen arkadaşlar için umarım ışık tutmuştur.
teşekkürler

bizim de bayimiz 8 kasko şirketiyle çalışıyor...
en iyi fiyatı oradan aldık Eureko için...
diğer firmalar için de 1400 tl'ye kadar teklif verdiler...
anadolu sigortayla da zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını belirtti oradaki kız... :