Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

mertandur link' Alıntı:
Arkadaşlar 10 sayfa uğraşıp astra J aldırdık...  ;D Artık dağılabiliriz , bide memnun kalmazlarsa  011zaa

bu kacıncı kurbandı? :) çokta çabuk gaza geldi:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=mertandur link=topic=2873.msg63045#msg63045 date=1322634631]
Arkadaşlar 10 sayfa uğraşıp astra J aldırdık...  ;D Artık dağılabiliriz , bide memnun kalmazlarsa  011zaa

[/quote]
Ben unuttum gökhan  ;D Ama en az bunda zorlandık 005hihih  011zaa

eRg link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg62985#msg62985 date=1322605977]
[quote author=eRg link=topic=2873.msg62425#msg62425 date=1322553292]
Cam filmini aman ihmal etmeyiniz. Ekmek gibi, su gibidir cam filmi.. Candır.. Alınır alınmaz yaptırılması hatta mümkünse sipariş aşamasında yaptırılması gereken bişeydir. Olmazsa olmazdır, kırmızı çizgidir..

eyvallah  greatt
cam filmini hallettik, ama çok korkak bir çift olduğumuz için 1 numara olarak yaptırdık  :-[
[/quote]

Ayça hanım eğer film henüz uygulanmadıysa cama, 2 numara tavsiye ederim. Ben de önce 1 numara olsun demiştim, ama sonradan telefon açıp 2 olsun diye değiştirmiştim. 1 numara biraz açık oluyor.
[/quote]

1 numaranın açık olduğunu biliyoruz; ama 2 numara da içimize sinmedi...
yaptırmış bulunduk  :)

mertandur link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2873.msg63046#msg63046 date=1322634769]
[quote author=mertandur link=topic=2873.msg63045#msg63045 date=1322634631]

[/quote]
Ben unuttum gökhan  ;D Ama en az bunda zorlandık 005hihih  011zaa
[/quote]

buluşmaya getireceğim pasta böreklerden bu arkadaşlar muaf tutulacaktır  evill2

plakamız bugün çıktı..
araba bize yarın teslim ediliyor..  okkk
sıra geldi kasko araştırmasına..  ::)

eureko kullanan var mıdır?
en iyi teklifi oradan aldık da...full kasko şeklinde...ne dersiniz yardımsever arkadaşlarım?  :-[

Bugün baya bi araştırma fırsatım oldu, denk gelmişken paylaşmak isterim. Öncelikle şunu söyleyeyim, aracı satın aldığınız bayide bir kaskocu varsa, büyük ihtimalle en iyi rakamları ondan alacaksınız. Ben temmuz ayında HDI sigortadan full poliçeyle 52000 tl araç değeriyle 1250 TL 8 taksit gibi bi rakam almıştım. Hasarsızlık indirimim de yok.

Bugün yaptığım araştırmalar sonucu, hasarsızlık indirimi dahil, bir arkadaşın 2010 model 1.6T astrası için aldığım en düşük fiyat (54000 araç değeri, 60000 kaza anında karşı tarafın karşılanabilecek maks değeri olacak şekilde) güneş sigortadan 1000TL gibi bi rakam aldım. Tabi burda yaş vs. gibi parametreler de var. Arkadaşımın da yaşı benimle aynı ve bu da genelde %10 gibi bir yaş indiriminden mahrum bırakıyor bizi. Bunun haricinde 1100 - 1600 arası değişen rakamlar verdiler. Bir enteresan şey daha var ki, 2011 model 1.4T Cosmo aracıma hasarsızlık hariç 1250TL kasko yaptırdığım HDI, 2010 model 1.6T Cosmo araç için hasarsızlık indirimiyle beraber 1900TL gibi bi rakam çıkardı (ama aynı acente değil bu, farklı bir acenteden sordum).

Genel olarak benim edindiğim rakamlar bu şekilde, kasko yaptırmayı düşünen arkadaşlar için umarım ışık tutmuştur.

ayca07 link' Alıntı:
plakamız bugün çıktı..

en iyi teklifi oradan aldık da...full kasko şeklinde...ne dersiniz yardımsever arkadaşlarım?  :-[
En uygun grupama  2012 cosmo deger 61000 tl kasko fiyati 1300 tl.

arkadaşlar birşey sorcam biz aldığımız zaman araçlar ucuzdu yani geçen sene aralık-ocak ben aracı 40600 e aldım kasko değeri 43000 di + sonradan 2000tl necvox eklendi şimdi bu sene bizim araçlar değerlendi bizim de kasko değeri artıcakmı?

bnde dun kasko yaptirdim en iyi fiyati anadolu verdi guvendigim sirketler arasinda karsi tarafa verdigimiz hasarlar icin sinirsiz secenegini sectim buda police bedeline 10 tl olarak yansidi bu detayi atlamayiniz bence

Merdo link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg63284#msg63284 date=1322681055]
plakamız bugün çıktı..

özel plaka alsaydınız keşke..

tüh sormadınız ki..
[/quote]

araba bütçemiz tükendi bitti Merdo, özel plaka bi sonraki arabaya inşallah ;)

Geri