Her türlü tıkırtıdan rahatsız olanlar bu yazıyı okuyun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sararmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paylaşımın için teşekkürler..demekki o amörtisör den geldiğini sandığım ses davlumbazdan geliyomuş heee?? allah allahhhhhhh

vede en onemlisi aracinizi ne kadar cok cukura sokarsaniz o kadar gevseyecek te tikirti zirilti ne ararsaniz yapacaktir o yuzden aracinizi cukurlardan tumseklerden ve kasislerden gecerken koruyarak geciniz malum araclarinda esneme payi vardir araci ne kadar cukura bozuk yola sokarsan o kadar gevser ve tikirti yapar bil hassa bu olaya spor yay kullanan arkadaslar dikkat etsin.bu arada bunu yazmamin nedeni babamla amcam ayni anda araba aldilar babaminkinde ne tikirti ne zirilti ne ses hic bise yok amcaminki at arabasina donmus nedeni ise babamin vectranin yaklasik 1 sene benim altimda olmasi:)

teşekkürler paylaşım için bizim arabadanda sürekli ses geliyo ama sanırım bu seslerin tümü bagajdan geliyo full dolu :D

Evet arkadaşlar yardımcı olamaya çalıştım. Bir ekleme daha yapayım konu açıkken...Kalın pencere süngerleri var bir tarafı yapışkanlı...Bunuda kapı içini söküp, hani içinde şeffaf naylon var ya, oraya doğru enine ya da dikine gelecek şekilde yapıştırın. Kapı içi tıngırtılarını çoğunu kesiyor bu yöntem....Birde merivası olanlar bir tavsiye...Arka bagaj kapağının içinde merkezi kilidi çalıştıran motor var o düzenek çok ses yapıyor.Ben yine aynı süngeri etrafında sararark %100 çözdüm..

paylaşım için sağolun. ben de opel combomda kriko takımlarının bulunduğu yerden gelen sesi geçenlerde yarım litrelik boş su şişeleriyle hallettim. ve ses yokkkk.

Sağolasın kardeş

evet yaa bu sesler insani çileden çikarabilir... yeri geliyor ön sağ kapida camin hemen bitimindeki manuel kilit bile kendi içinde titreyerek ses yapiyor... elimi uzatip tutunca kesiliyor ama çok sık olmuyor anlamadim bende ;)

ahh o tıkırtılar aha

Geri