hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok teşekkürler. açıkcası içim rahat etti.

bir kere denedim 170'e çıktım. aslında daha da giderdi gibi geldi bana ama çok tehlikeli olduğu için daha yüklenmedim. gerçekten 200 yapıyormu. denemeyeceğim yanlızca meraktan:)
saygılarımla...

220 de yapıyor güç bela dayadık biz :D

Opel vectra 1.6 z16xe F17 uzun oranlı şanzımanı ile

cruise top speed 188 dir. düz yolda... 190 ın hafif üzeri gösterirken yol bilgisayarının speedini sıfırlayınca anlık olarak 187km/s okunuyor.

bayır aşşa macera arayınca da o sürati yapıyor

çok iyi vallahi. bilmiyordum.

vectra b 2.0 16 v. ben 240 km yi azıcık geçtim.

allah akıl fikir versin :D

200 le giderken klima açılırmı yahu ... yüksek hızlarda kullanmayın diye kitapçıkta bilgisi var :D

vallamı arabayı ben kullanmıyodum. usta denemek için bastı.

klima radyatörü soğutma radyatörünün önünde. o hızda hem motorun ürettiği hararet hem klimanın ürettiği hararet sistemi zorluyor.

hoş karşıdan havada geliyor ama bilmiyorum ne derece yeterlidir.

klima ve soğutma radyatörleriniz temiz değil bence ... bir şeklide temizletin.

Ya neyi deniyor bu usta klimayımı yoksa aracın ne kadar hız yaptığınımı klimayı deniyorsan 200 e çıkmana ne gerek var yok sürati deniyorsan klimayı sonuna kadar açmanın manası ne:mad:

araba zorlanınca hararet yapıyodu. adamda arabayı zorlmaya çalışıyodu. önce rolantide denedi gaz verdi felan baktı hararet yok yola çıktı bastı. biraz abarttı galiba:))

aslında opele hararet yaptırmanın en iyi yolu durduğu yerde çalıştırmaktır,rüzgardan rahat soğur,
yanılıyormuyum?
çünkü çakılı trafikte 100 gösteren araç tam gaz giderken gayet normal değerlerde duruyo

Geri