hangi kasko ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 yaş üstü arabalara sorun çıkartmadan hangisi kasko yapyor..?? bilen varmı...

Başak Groupama yapıyor Sedat bey. Ben sormuştum direk yaparız dediler fiyat çıkarttılar 98 Vectra aracıma : 1100 TL bir arkadaş vasıtasıyla çıkarttırmıştık o fiyatıda.. Anadolu Sigortadan da fiyat aldım, arkadaşımın bayiisinden :) o da 1250 dedi.. 2 side full tabi. Axa falan 5 yaş üzerindekilere mırın kırın ediyormuş zaten.. Bilginize..

Ancak şunu sormak isterim, 1200 TL den daha az yaptırabileceğimiz bir yer yok mudur yahu :)

herseyı gectımde bu kadar yuksek mıktara kasko yapan baska bı ulke varmıdır acaba :)

Başak Groupama yapıyor Sedat bey. Ben sormuştum direk yaparız dediler fiyat çıkarttılar 98 Vectra aracıma : 1100 TL bir arkadaş vasıtasıyla çıkarttırmıştık o fiyatıda.. Anadolu Sigortadan da fiyat aldım, arkadaşımın bayiisinden :) o da 1250 dedi.. 2 side full tabi. Axa falan 5 yaş üzerindekilere mırın kırın ediyormuş zaten.. Bilginize..

Ancak şunu sormak isterim, 1200 TL den daha az yaptırabileceğimiz bir yer yok mudur yahu :)
teşekkürler..
ben şu on yaş olayını anlamıyorum.. parasıyla değilmi arkadaş çöpe mi atalım yani.. benim toz kondurmadığım opelime eski deyip kasko yapmadılar

teşekkürler..
ben şu on yaş olayını anlamıyorum.. parasıyla değilmi arkadaş çöpe mi atalım yani.. benim toz kondurmadığım opelime eski deyip kasko yapmadılar

onun eski yada kötü olmasından yapmıyor değiller arkadaşında babasında 98 jaguar var hiç bir şirket kasko yapmadı.. nedeni parça tamir sorunu eski araçların kaza oranı yenilerden yüksek ve parçaları artık üretilmediği için yeni üretilen araçlara göre daha pahalı.. yaparlarmı yaparlar bizim arkadaşda buldu adamını yaptırdı 98 jaguara yani olay eski yeni olayı değil şimdi diyebilirsiniz vectra nın öyle bir sıkıntısı yokda işde adamlar genellemeye vuruyor.. detaylandırmamışlar öyle vectra bmw diye 10 yaş demişler işin kolayına kaçmışlar çıkmışlar işin içinden..