yahu yarın Fitobakteriyoloji sınavım var 1.000 tane latince hastalık öğrenmem gerekirken oturmuş neyi tartışıyorum
offf

offf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkanmet86, ceyceyx arkadaşlarımız bu konuya muhalefet olacağınıza daha iyi birşeyler söylemenizi beklerdim. arkadaşımız Türkçe'miz hakkında doğru bir konuya el atmış siz hala şu olur bu olur bilmem ne. bu konu hakkında ne yapılmalı Türkçe'yi daha nasıl koruyabiliriz gibi konuları tartışcağınıza Türkçe zaten yok oluyor bişey yapmaya gerek yok anlamında gereksiz boyutlara getirdiniz konuyu.
yahu yarın Fitobakteriyoloji sınavım var 1.000 tane latince hastalık öğrenmem gerekirken oturmuş neyi tartışıyorum![]()
offf
yahu yarın Fitobakteriyoloji sınavım var 1.000 tane latince hastalık öğrenmem gerekirken oturmuş neyi tartışıyorum![]()
offf
volkanmet86, ceyceyx arkadaşlarımız bu konuya muhalefet olacağınıza daha iyi birşeyler söylemenizi beklerdim. arkadaşımız Türkçe'miz hakkında doğru bir konuya el atmış siz hala şu olur bu olur bilmem ne. bu konu hakkında ne yapılmalı Türkçe'yi daha nasıl koruyabiliriz gibi konuları tartışcağınıza Türkçe zaten yok oluyor bişey yapmaya gerek yok anlamında gereksiz boyutlara getirdiniz konuyu.
ALLAH yardımcın olsun .
Zamanını boşa harcama söyleyeceklerini söylemişsin.Bundan sora elin sınavlarına yönlensin.
bak işte dilin canlı olduğunun kanıtı burada. bundan 50 sene sonra geliyorum geliom, sonra sora olacak. aha buraya yazıyorum. bunun adı da yozlaşma değildir.![]()
![]()
bilim adamlari yillar once demisss daha niye bosa kurek cekiyosunuz yaaa anlamiyorummmmmmmmmmmm ??????
bisey yapamazsinn edemezsinnnnn bu kadarrr
Şimdi taşı tam gediğine koydunuz. Dil sürçmesi olduğu gibi parmak sürçmesi oluyor . Hata söylemde düşüncede değil yazılanı kontrol etmemekten kayanaklanmıştır.bak işte dilin canlı olduğunun kanıtı burada. bundan 50 sene sonra geliyorum geliom, sonra sora olacak. aha buraya yazıyorum. bunun adı da yozlaşma değildir.![]()
![]()