Genel Bakim ucreti

İlk ve son oldu bu :) Bir dahakine parçaları internetten kendim sipariş edip sadece işçilik vereceğim. en mantıklısı bu sanırım.

En güzeli ben hep öyle yaparim mümkün olan en kaliteli Ürünleri alırım. 30 tl işçilik toplam 200 tl fln mal olur:rolleyes:

Buyrun arkadaşlar, bu da benim 50 bin km bakımım. İlk ve son olarak yetkili servise götürdüm. Biliyorum, dışarıda yaptırsam 250 TL'ye halledilirdi, ama yeni aracın verdiği heyecanla kendimi yetkili serviste buldum :)

Sizce nasıl? Yağın niteliklerini belirtmemişler, tam sentetik deyip geçmişler. Sizce ne koymuşlardır?
Aman tanrim didim .... Gule gule kazasiz belasiz kullanin , opel servisinde motor yikatma yapmayin forumda magdur olanlar vardi. Fiyat cok fazla ama olsun ogrenmis oldunuz ;) .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman tanrim didim .... Gule gule kazasiz belasiz kullanin , opel servisinde motor yikatma yapmayin forumda magdur olanlar vardi. Fiyat cok fazla ama olsun ogrenmis oldunuz ;) .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Öyle olduğunu bilseydim hiç yaptırmazdım. Zamanla ve bu forum sayesinde öğreneceğim artık :)

Geri