Genel Bakim ucreti

Valla ne biliyim hatta yuh demistim adama. Acaba çift tirnak takılır mi ki performans arttirmak için ? Veya Platinum buji fln ?
Plat. Bujiler hakkinda bayagi olumlu yorumlar var , olumlu yorunlarin aksine tamamen psikolojik oldugu ve gereksiz oldugunu soyleyenler , alip kullanamayanlarda var , ama bence bujilerle oynamamak lazim bobine fazla yuk binebilir ve arizaya yol acabilir . Cift tirnak bujinin bizim araclarda teklemeye, isteksizlige yol actigini okumustum birkac yerde...

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRW nin orjinalden daha iyi oldugunu biliyorum fakat pahali geldi bana , gerci orjinalden daha uzun omurlu oldugunu duymustum , eger oyleyse ben orj. ile 50 bin km yaptim TRW ile 80 bin km yaparim heralde , eger oyle olursa tabikide karli olabilir , 30 tl lik balatalari gorunce 77 tl cok geldi.

50 bin iyi gitmiş. Vallhi gm alıp frenlerden ses gelirse o zaman .:rolleyes: Üstüne trw almak kötü olur

valla ben bu 10-40 olayini anlamis degilim - servis 10-40 yagi kamyona mi koyuyor.. ayni olay benimde basima geldi kisin marşa basinca yag isinip pistonlara gelene kadar o ilk ateslemede pistonlar kirilicak gibi takir tukur sesler geliyorda , arabayi sendeliyordu resmen..5-30a dondum araba fişek gibi oldu .. bakimlarini kendim yapiyorum, hava filtesi 10 - yag filtresi kagit 15 , polen filtresi 10-15 arasiydi. yagda mobil 5-30 : 60 tl almistim toplaM maliyet :100 tl iscilik ucretimde : keyifli bir bardak cay :D BUJILERIDE ORJINAL GM ALMISTIM ONLARDA 40 TL FALAN ALMISTIM O ZAMAN..

Plat. Bujiler hakkinda bayagi olumlu yorumlar var , olumlu yorunlarin aksine tamamen psikolojik oldugu ve gereksiz oldugunu soyleyenler , alip kullanamayanlarda var , ama bence bujilerle oynamamak lazim bobine fazla yuk binebilir ve arizaya yol acabilir . Cift tirnak bujinin bizim araclarda teklemeye, isteksizlige yol actigini okumustum birkac yerde...

Mantıklı fabrika orjinalde yapardı. Kurcalamamak lazım zaten hassas. Yalniz motor sesi epey bi azaldı yaz ayinda bilirsin cit cit diye çalışır. Son kullandığım yağ mi yoksa yaz ayından mi bilemedim

valla ben bu 10-40 olayini anlamis degilim - servis 10-40 yagi kamyona mi koyuyor.. ayni olay benimde basima geldi kisin marşa basinca yag isinip pistonlara gelene kadar o ilk ateslemede pistonlar kirilicak gibi takir tukur sesler geliyorda , arabayi sendeliyordu resmen..5-30a dondum araba fişek gibi oldu .. bakimlarini kendim yapiyorum, hava filtesi 10 - yag filtresi kagit 15 , polen filtresi 10-15 arasiydi. yagda mobil 5-30 : 60 tl almistim toplaM maliyet :100 tl iscilik ucretimde : keyifli bir bardak cay :D BUJILERIDE ORJINAL GM ALMISTIM ONLARDA 40 TL FALAN ALMISTIM O ZAMAN..

Hocam servisler düşük maliyet yapıp Yüksek kar pesindeler. Bilmeyene dayiyolar 10 /40 yahu ben eski 99 modele koyardim onu. Yalnız bişi daha var 0 /40 da çok gereksiz turbolu aşırı performansli araba değil bizim Araçlar. Ideal 5 /30:rolleyes:

50 bin iyi gitmiş. Vallhi gm alıp frenlerden ses gelirse o zaman .:rolleyes: Üstüne trw almak kötü olur
50 bin km iyi gitti evet halbuki hunharca kullaniyorum ama anlamadim. TRW aliyim bare sanayidede sorayim kac tl imis :)

Evet 4 buji 28 TL, benim aracımla uyumlu olanlar Corsa D 1.4 benimki.

uploadfromtaptalk1436055365037.webp Bugun itibariyle 50 bin km bakimimi yaptim kullandigim parcalar ve fiyatlari :
RİW 5-30 yağ:45TL
Champion (GM) buji:30TL
RİW Seramik Balata:30TL
Real Yağ Filtresi:10TL
Real Polen Filtresi:10TL
Real Hava Filtresi:10TL
İscilik tamamiyle kendime aittir...
Toplam: 135 TL

49 bin km ve 2.5 yilin sonunda fren balatalarim :) (Soldaki eski balata , sagdaki yeni olan seramik balata)
68310b59905760a058a546ff4bc07a5e.jpg
cikan bujiler aracimda duruyor, gunduz foto cekip koyarim , fakat bujiler 50 bin km nin sonunda (lpg'ninde etkisi ile) perisan haldeydiler :/

49 bin km ve 2.5 yilin sonunda fren balatalarim :) (Soldaki eski balata , sagdaki yeni olan seramik balata)
68310b59905760a058a546ff4bc07a5e.jpg
cikan bujiler aracimda duruyor, gunduz foto cekip koyarim , fakat bujiler 50 bin km nin sonunda (lpg'ninde etkisi ile) perisan haldeydiler :/

Ortada balata kalmamış ki. İyiki disklere bir şey olmamış. :D

Geri