Geely Echo 1.3 Comfort

tanıdık dediğim bende nette tanışdım 6 aya yakındır görüşüyoruz başka siteden msn den falan o bu işde usta olmuş.. kiti almanyadan getirtti bin euroya mercedes 250d araca bağlı kit şu anda.. yaklaşık 25-30 bin km dir kullanıyor.. yalnız bir avantajıda fazla kalmamış onuda belirtiyim o ilk yapdığında yağın litresi ucuzdu şimdi yağ ile dizel arasında büyük bir fark kalmadı yağın ltreside 3 tl olmuş en son ondan dert yanıyordu..

şu kitin bizim motorlara uymaması çok kötü :(

tanıdık dediğim bende nette tanışdım 6 aya yakındır görüşüyoruz başka siteden msn den falan o bu işde usta olmuş.. kiti almanyadan getirtti bin euroya mercedes 250d araca bağlı kit şu anda.. yaklaşık 25-30 bin km dir kullanıyor.. yalnız bir avantajıda fazla kalmamış onuda belirtiyim o ilk yapdığında yağın litresi ucuzdu şimdi yağ ile dizel arasında büyük bir fark kalmadı yağın ltreside 3 tl olmuş en son ondan dert yanıyordu..
senin arkadaş marketten alıyor herhalde yagı. biraz perakende sektöründe ve markette çalıştım bu işin ucuz yolları var. gidip toptancılardan 20 teneke almaya kalksa litresi 2 liraya gelir hatta daha ucuza bile alabilir. hatta çok kullanıyorsa yakında yag fabrikalarından bile alabilir çok daha ucuza.

senin arkadaş marketten alıyor herhalde yagı. biraz perakende sektöründe ve markette çalıştım bu işin ucuz yolları var. gidip toptancılardan 20 teneke almaya kalksa litresi 2 liraya gelir hatta daha ucuza bile alabilir. hatta çok kullanıyorsa yakında yag fabrikalarından bile alabilir çok daha ucuza.

litresi 3 lira bile olsa 70 kuruş kuru litre başına yine kar var buda bizim depolar için depo başına 31.5 tl yapması lazım yanlış hesap yaptıysam kusura bakmayın

litresi 3 lira bile olsa 70 kuruş kuru litre başına yine kar var buda bizim depolar için depo başına 31.5 tl yapması lazım yanlış hesap yaptıysam kusura bakmayın
hesap dogru ancak o yapılan masrafı çıkartmak için daha ucuza bulunması lazım yagın . kaldı ki bulunurda karışım yagları var pamuk yagı filan ( tabi oluyorsa ) bunların litresi çok alındıgında 2 liraya bile gelir . hatta dediğim gibi fabrika filan varsa çok daha ucuza alınır ancak en az 30 ila 50 teneke filan almak lazım :D

hesap dogru ancak o yapılan masrafı çıkartmak için daha ucuza bulunması lazım yagın . kaldı ki bulunurda karışım yagları var pamuk yagı filan ( tabi oluyorsa ) bunların litresi çok alındıgında 2 liraya bile gelir . hatta dediğim gibi fabrika filan varsa çok daha ucuza alınır ancak en az 30 ila 50 teneke filan almak lazım :D

benim arabada kullanılsa 50 değil 100 bile alırım:D

benim arabada kullanılsa 50 değil 100 bile alırım:d
işin kötü yani benim bütceme uygun temiz dizel yok . Kiti getirtirim ama takacak araba yok :( dizel arabalar baya pahali benzinli emsallerine göre

işin kötü yani benim bütceme uygun temiz dizel yok . Kiti getirtirim ama takacak araba yok :( dizel arabalar baya pahali benzinli emsallerine göre

biz corsayı alırken full corsada 40 bindi benzin diesel farkı yoktu ilk benzinli bakıyorduk ordan biliyorum

bu arkadaşım ilk bu kiti aldığında yağın normal bim migros gibi yerlerden litresini 1.70 1.90 gibi fiyatlardan alıyordu o zaman ciddi bir ekonomisi vardı bu işin ama şimdi yağın litresi 3 tl olması bir ekonomi bırakmadı bunu demeye çalışıyorum.. şu anda getirticek insan için kitin parasını amorti etmek uzun bir süre alıcakdır..

bende düşündüm yoksa ayrıca bu sistemi kullanmak için eski nesil dizel araba lazım.. eski nesil dizel araçlarda zaten ekonomi için üretilmiş araçlar değildi o zamanlar
o zamanın zihniyeti mazotun benzine oranla litre başına ucuz olmasına dayalı bir ekonomiydi yani eski nesil dizllerin yakışı şimdiki yeni nesil common motorlar gibi ekonomik değil ..

90 lılarda falan benzinle dizel arasında yarı yarıya fark vardı dizel araçda tercih edilmediğinden dizele talep yokdu o zamanki dizel araçlarda yüksek hacimli çok pahalı mercedes gibi araçlardı haliyle alabilicek güçde yokdu insanlarda motor olarak yapdığı ekonomi benzine oranla litredeki fiyat farkı..

ya bu ne biçim bir konu? gelly'le başlamış chrysler'e kadar gitmiş :kop:

adamın kafasını karıştırma hakan abi :D

benden sana tavsiye üstad.. eğer modeli yüksek b segmenti araç istiyorsan 14-15'e git 2001-2002 corsa c 1.4 comfort al..

eğer dersen ki yok arkadaş ben modeli daha yüksek c segmenti araç istiyorum..

o zaman gelly'e iyi bir alternatif sunmak lazım..

örneğin C segmenti olmasada çok yakın bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...io-rio-hb-klimali-fiyat-dustu-37292050/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-orjinal-66-bin-km-tertemiz-47322612/detay/

veya biraz daha yukarı çıkabilirsen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-km-1-4-cc-duz-vites-lacetti-44705649/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...et-lacetti-sedan-sahibinden-s-29320309/detay/

bunlar gelly'den iyidir.. Daica 'da olabilir tabi.. hatta clio symbol dahi gelly'den iyidir.

Geri