Geely Echo 1.3 Comfort

Alır mısınız almaz mısınız bilmem de, gelly de katlanır direksiyon mili yok mu da kaza esnasında mankenin kafasına geçiyor.
Ayrıca astra F in freninden yol tutuşundan şikayetçisiniz ama emin olun gelly astrayı aratacaktır. Ya sizin kullandığınız F de bir problem var ya da beklentileriniz çok fazla. Astra F şu anda yol tutuşu konusunda pek çok 0 arabaya bile (albea, symbol vs.) taş çıkarır ki gelly'i saymıyorum bile. Tabi herkes kendi kazandığı parayı nasıl harcayacağına kendisi karar verir siz fikir sormuşsunuz ben o paraya 97-2000 arası gerçek bir araba almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca verdiğiniz linkteki aracın Airbagleri yok. Youtube'ta incelediğiniz zaman testin başında No Airbag diyede bir uyarı yazısı çıkıyor. Arkadaşın almak istediği araç airbagli olanı.

gökay dostum paylaşmış olduğun araçların geriye kalan yaşam alanlarıyla benim paylaşmış olduğum testte kalan yaşam alanlarını kıyasla. paylaştıklarından tek hayal kırıklığım 156. geri kalanlar en kötü ihtimalle yaşam alanının %90-95'ini koruyorlar. ama geelyde içinde manken olmasa direksiyon koltuk kafalığına giricek. buna hava yastığı eklesen nolur eklemesen nolur. hava yastığının konuluş amacı sağlam kalan yaşam alanının içindeki insanların sert yüzeylere yüksek hızda çarpışını engelleyerek yaralanma, iç kanama vb. durumların önüne geçmek. yani tabiri caizse kavanoz içindeki zeytinin sallayınca takur tukur çarpışlarını absorbe etmek. o yüzden yaşam alanı kalmadığı sürece hava yastığı bi işe yaramaz.

ayrıca paylaştığın videodaki araçların üretimleri 90'ların sonu 2000'lerin başı. 2010'lara gelmişiz, geely hala 90'ların sonundaki standartları bile yakalayamamışsa ben sadece "yuh" derim...

Dacia tercih edin...

benim astra g bile değil f 93 model :D
işin şakası videoları izledikten sonra 407 alfa romeo ve civicle pek fark göremedim .

Bu işaretlediğim yerde yazan yorumu tam olarak anlamadım. Yani ftene basınca arka tekerlekler kitlenmiyormu demek istiyorsun?

Anlayabildiğim kadarıyla gönlünüz bu aracı almaktan yana olduğuna göre ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum..
arka kitelese dahi arka taraf hafif oldugu için önler tutuyor. hani bisikletin ön frenine basınca arka havaya kalkarya onun gibi oluyor resmen . servise bile götürdüm ancak bişey değişmedi lastikler yeni kampanalar iyi durumda ama fren mesaferi çok fazla

Diyicek bir lafım yokdur gelly nin içinde ölüceğime alfa nın audinin hondanın hatta beğenmediğim pegeout nun içinde ölmeyi tercih ederim.. ;)

bunun ölmesi yok sadece öldükden sonrasıda var mezarın başında rağmetlinin sürdüğü araç neymiş diye cenazaye gelenler kendi aralarında konuşduklarında gelly derlerse tabutumda utancımdan dört dönerim :D hiç olmassa alfa olsa hıı süratli alet tabi derler audi olsa hayret audiler sağlamdır ama demek ki takdiri ilahi derler honda desen demekki sağlam çarpmış derler Gelly desen tek bir şey derler haketmiş :kop::kop:

aracı almaya karar vermişsiniz sanırım umarım herşey gönlünüzce olur hayırlısı olsun

durun yav daha araca dokunmadım bile :D
yarın bulabilirsem bakacagım bulamazsam 45 km uzakta bir tane satılık var oraya gidecegim

direksiyon simidi kafama geçtikten sonra neyleyim ben airbag'i :D bilindik markalardan şaşmayın...

Geri