bence parayı çöpe atmaktan başka birşey değil aynı paraya daha az donanımlı ama kendini kanıtlamış araba alırım daha iyi 15 bine 2001 model focuslar bulunabiliyor hatta ben 15 16 ya astra g cd bulmuştum çarpışma testindede peynir tenekesi gibi yamulmuş abs esp airbag bir yere kadar allah muhavaza büyük bir kazalarda araç karöser sağlamlığıda etkili oluyor yinede karar sizin ben olsam almazdım ön tarafıda mercedes çakması zaten arka tarafıyla en ufak bir uyum yok...zaten aldıktan sonra satmam . loganların tek artı yönü bence renault motoru olması ama duyduguma göre bu geelyler 25 yıldır motor üretimi yapan bir firma . hatta toyota motoruna benziyormuş . ayrıca güvenlik konusuna gelince eminim benim 93 astradan daha güvenlidir ne abs nede başka bişey var ayrıca arka tarafta veya bagajda yük olmadıgında önden kayıp gidiyor 1 yıl içinde 7 defa 3 farklı frenciye gittim aracın arkasının hafiif olmasından dolayı yapılacak hiç bişey yok dediler. yani güvenlik konusunda kafamda sorun yok . tek sıkıntım kronikleşebilecek arızaların olaup olmayacagı. ayrıca kendinden lpg'li olması gayet hoş
Son düzenleme: