Geely Echo 1.3 Comfort

zaten aldıktan sonra satmam . loganların tek artı yönü bence renault motoru olması ama duyduguma göre bu geelyler 25 yıldır motor üretimi yapan bir firma . hatta toyota motoruna benziyormuş . ayrıca güvenlik konusuna gelince eminim benim 93 astradan daha güvenlidir ne abs nede başka bişey var ayrıca arka tarafta veya bagajda yük olmadıgında önden kayıp gidiyor 1 yıl içinde 7 defa 3 farklı frenciye gittim aracın arkasının hafiif olmasından dolayı yapılacak hiç bişey yok dediler. yani güvenlik konusunda kafamda sorun yok . tek sıkıntım kronikleşebilecek arızaların olaup olmayacagı. ayrıca kendinden lpg'li olması gayet hoş
bence parayı çöpe atmaktan başka birşey değil aynı paraya daha az donanımlı ama kendini kanıtlamış araba alırım daha iyi 15 bine 2001 model focuslar bulunabiliyor hatta ben 15 16 ya astra g cd bulmuştum çarpışma testindede peynir tenekesi gibi yamulmuş abs esp airbag bir yere kadar allah muhavaza büyük bir kazalarda araç karöser sağlamlığıda etkili oluyor yinede karar sizin ben olsam almazdım ön tarafıda mercedes çakması zaten arka tarafıyla en ufak bir uyum yok...

Son düzenleme:

zaten aldıktan sonra satmam . loganların tek artı yönü bence renault motoru olması ama duyduguma göre bu geelyler 25 yıldır motor üretimi yapan bir firma . hatta toyota motoruna benziyormuş . ayrıca güvenlik konusuna gelince eminim benim 93 astradan daha güvenlidir ne abs nede başka bişey var ayrıca arka tarafta veya bagajda yük olmadıgında önden kayıp gidiyor 1 yıl içinde 7 defa 3 farklı frenciye gittim aracın arkasının hafiif olmasından dolayı yapılacak hiç bişey yok dediler. yani güvenlik konusunda kafamda sorun yok . tek sıkıntım kronikleşebilecek arızaların olaup olmayacagı. ayrıca kendinden lpg'li olması gayet hoş
şu videoyu izledikten sonra şu yorumu yapabiliyorsanız hiç durmayın alın, siz kararınızı vermişsiniz zaten. hayırlı olsun, KAZASIZ belasız sürüşler dilerim...

bencede tanınmış bı arabaya bak derim..opelden neden wazgeçiyorsun...vectraya bak cok arabalar.senın ıcınde degısıklık olur

opelden wazgecmenı ıstemem...cok gusel arabaları war...

şu videoyu izledikten sonra şu yorumu yapabiliyorsanız hiç durmayın alın, siz kararınızı vermişsiniz zaten. hayırlı olsun, KAZASIZ belasız sürüşler dilerim...
hocam bende astra var ön frenleri gerçekten harika tutuyor ama arka frenler ( arka taraf boş oldugunda veya bagaj boş oldugunda ) hiç etki etmiyor aracı durdurma yönünde. abs veya hava yastıgı yok, iç aksamını bilmiyorum yani çarptıgında ne kadar hasar alır ne kadar bize etkisi olur hiç bilmiyorum . ama bizim ülkemizde doganlar , cliolar (avrupa araba adında) , paliolar ve onun diğer modelleri bile bu araçlardan daha iyi olarak gösteriliyor. yani çin malı diye hepimiz çok fazla ön yargılı davranıyoruz. araçı kullanmadım şöyle böyle filan diyemem ama kullandıktan sonra kesin kararımı verecegim teşekkür ederim

bencede tanınmış bı arabaya bak derim..opelden neden wazgeçiyorsun...vectraya bak cok arabalar.senın ıcınde degısıklık olur
opelden vazgeçmiyorum ama 93 model bir aracın absürt bir kaç parçası nerdeyse 2007 model vectra aracın fiyatlarıyla yarışıyor. parça fiyatları, parça bulunamama sıkıntısı ve servisler hariç araçtan dogru düzğün anlayan ustaların olmayışı beni baya bıktırdı. 2007 model vectraya binsem parçaya ustaya verdiğim paraya acımam ama 93 model araç bir araca verdiğim paraya acımıyor değilim. sis farı alayım dedim 100 lira nerdeyse, benzin filtresinin agzı 2 cm kadar kırıldı filitreyi bulamadım , sol ön koltugun kemeri bozuk 150 lira , güneşlikleri baya kötü olmuştu konyada bulamadım ankara da bulamadım servis avrupadan getirtiriz ama en aşagı 150 lira olur dedi. yani 93 model bir aracın bazı saçma parçalarının bu denli pahalı olması beni baya zorluyor

Son düzenleme:
alacagın arabanın cokmu yedek parcası olacak.cok mu ucuz parcası olcak zannedıon...ustasını nerden bulcan kım bakcak bılmerm....ama ona werdıgın parayla daha ıyı bır opel alırsn

hocam bende astra var ön frenleri gerçekten harika tutuyor ama arka frenler ( arka taraf boş oldugunda veya bagaj boş oldugunda ) hiç etki etmiyor aracı durdurma yönünde. abs veya hava yastıgı yok, iç aksamını bilmiyorum yani çarptıgında ne kadar hasar alır ne kadar bize etkisi olur hiç bilmiyorum . ama bizim ülkemizde doganlar , cliolar (avrupa araba adında) , paliolar ve onun diğer modelleri bile bu araçlardan daha iyi olarak gösteriliyor. yani çin malı diye hepimiz çok fazla ön yargılı davranıyoruz. araçı kullanmadım şöyle böyle filan diyemem ama kullandıktan sonra kesin kararımı verecegim teşekkür ederim
yinede can sağlığınızı iyi düşünün derim. abs'nin hava yastıklarının öneminin ne kadar fazla olduğunu en çok savunanlardanım. hatta bu kadarla kalmayıp esp'nin yokluğuna bile tahammülüm yok. bu sistemler başarılı bi şekilde kombine edildiğinde ve sürücü mantık refleksini kullanabildiğinde hayatınızla birlikte malınızı (aracınızı) bile kurtarabilirsiniz. ama öyle kazalar varki; adam düz yolda gidiyor, daha ne olduğunu bile anlayamadan karşıdan bariyerlerden kamyon geçiyor direk giriyor. düşünün frene bile basamıyorsunuz o kadar anlık bişey. işte burda aracın içindekileri ne kadar koruyabildiği önemli. çarpışma testlerinde güncel araçlarda kafadan çarpmalarda kapı menteşeleri bile oynamazken çin araçlarında kapı direkleri hatta ve hatta arka kapılar bile yamuluyor. aracın içindeki "can kafesi" kaybolduktan sonra hava yastığı mava yastığı hak getire.

son olarak diyeceğim gelin vazgeçin bu çin işinden. sizi ne tanırım ne bilirim, ama insan hayatı bu kadar değersiz değil, siz ve sevdiklerinizin hayatı bu kadar ucuz olmasın. buna rağmen yinede alıcam diyorsanız tek söyleyebileceğim ALLAH kaza bela vermeden sağlıklı sürüşler nasip etsin inşallah...

http://www.youtube.com/watch?v=gBBSjPccorw Buda Astra G'nin videosu.Sonuç olarak bir yanda eski bir araç bir yanda yeni bir araç var.Her ne kadar tank gibi olsada hatta gibisini çıkartıp Tank olsa dahi metal yorgunluğu denen bir olayda var. Sonuç olarak kafanıza yatarsa alın.Gidin sürün dolaşın.

http://www.youtube.com/watch?v=R0agTZgMnbY Buda Alfa 156'a video. Arada çokta ahım şahım birşey göremedim. Ki üstüne bu araçların yorgunluğu eklersek ufak tefek kazalardan olan tepkileri düşünürseniz. 2009 Model araç daha mantıklı olur.Bunu Geely için değil diğer tüm araçlar için söylüyorum.

Ayrıca arkadaşların önerdiği diğer araçların testleri yılların birbirine yakın olmasınada dikkat ettim.

A3
http://www.youtube.com/watch?v=KO-WZgDZbNI

Peugeot 406
http://www.youtube.com/watch?v=wstifyL5lDw

Honda Civic
http://www.youtube.com/watch?v=PJhndUSqWUg

Son düzenleme:
Geri