Geely Echo 1.3 Comfort

murat123456789

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
üstadlar 93 model astrama çok iyi bir müşteri buldum satmayı düşünüyorum ve bu geely echo'nun fiyatı gayet makul geldi. evet bu modelde bir araç için fiyat baya ucuz yani sevilmeyen bir araç ancak sebebi nedir??
yani 13 bine 2009 model bir araç alınabiliyor , bu fiyata 95 model araba anca alınır, satıcı değilim uzun süre binerim benim için parça maliyeti ve yakıt tasaruffu olması gerekiyor.
sizce bu linkteki araba nasıldır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-ihtiyactan-satilik-41194442/detay/

özellikleri fiyatına göre göz boyuyor ama benim kişisel görüşüm ben geely'e para bağlamam. o fiyatlara şansınız varsa temiz bi civic veya corolla bulabilirsiniz. ama geely, ne bilim bana mantıklı gelmiyor

Bu geely'nin sıfırını galeride inceleme şansım olmuştu görüntü hoş özellikler istemediğin kadar var ama gel görki türkiyede 5 para etmez diye düşünüyorum garantisi bitene kadar bin sonra satarsın diyecem ama bilmediğimiz bir aracıda kötüleyemeyiz ya aldığının yarısına bir fiyata bile satamazsan ???

2009 model ama 90000 de?

markaları küçük görmeyi yada hor görmeyi sevmem hoşumada gitmez neticede her markayı belli neden ve sebeblerden dolayı alan insanlar vardır saygıda duyarım ama gelly alınana kadar şahsım adına gider o ayarda dacia alırım hiç olmassa arkasında renault var hiç olmassa motoru renault sağlam bilindik tanıdık ustası bol servisi bol ikinci eli olan bir marka..

markaları küçük görmeyi yada hor görmeyi sevmem hoşumada gitmez neticede her markayı belli neden ve sebeblerden dolayı alan insanlar vardır saygıda duyarım ama gelly alınana kadar şahsım adına gider o ayarda dacia alırım hiç olmassa arkasında renault var hiç olmassa motoru renault sağlam bilindik tanıdık ustası bol servisi bol ikinci eli olan bir marka..
aynen...

gelly almanızdansa o tu kaka dediğimiz daciaları tercih etseniz daha mantıklı olur

beklentiye göre değişir.hoşunuza gidiyorsa neden olmasın ama baktığınız araç 90.000 de.bu arabalara 100.000 den sonra masrafsız binmenin zor olacağını düşünüyorum.

mcv leride o kadar kötü değil heleki dci motorlusu alınırsa gayet iş görür..

zaten aldıktan sonra satmam . loganların tek artı yönü bence renault motoru olması ama duyduguma göre bu geelyler 25 yıldır motor üretimi yapan bir firma . hatta toyota motoruna benziyormuş . ayrıca güvenlik konusuna gelince eminim benim 93 astradan daha güvenlidir ne abs nede başka bişey var ayrıca arka tarafta veya bagajda yük olmadıgında önden kayıp gidiyor 1 yıl içinde 7 defa 3 farklı frenciye gittim aracın arkasının hafiif olmasından dolayı yapılacak hiç bişey yok dediler. yani güvenlik konusunda kafamda sorun yok . tek sıkıntım kronikleşebilecek arızaların olaup olmayacagı. ayrıca kendinden lpg'li olması gayet hoş

Son düzenleme:
Geri