Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün aynı ses bende de oldu hocam. birebir aynı sorun.yarın götüreceğim sanayiye.inş fazla bişi çıkmaz.bilemedim bende ne olduğunu.ne fincan gibi ısınınca geçiyor nede gaz verince subaplar gibi sesi artıyor aksine azalıyor.manifolt desem oda artması lazım.yağ mobil 1 0-40 en iyi yağı kullanıyorum ama bilemedim gitti hocam.saygılar sevgiler
bugün aynı ses bende de oldu hocam. birebir aynı sorun.yarın götüreceğim sanayiye.inş fazla bişi çıkmaz.bilemedim bende ne olduğunu.ne fincan gibi ısınınca geçiyor nede gaz verince subaplar gibi sesi artıyor aksine azalıyor.manifolt desem oda artması lazım.yağ mobil 1 0-40 en iyi yağı kullanıyorum ama bilemedim gitti hocam.saygılar sevgiler
Araçta sarsıntı veya hissedilir bir performans kaybı var mı? Bana göre de ses kaynağı, manifolt veya sente. Kaynak yerini gözle kontrol edemiyor musunuz? Bu bahane ile Agar Headers takın, güzel güzel gazlayın.
konuyla doğrudan alakası yok ama beyaz renk vectra a kaç hp yaa. 1362lık varmı bunlarda. dün madara oldum adamlara. neredeyse başa baş hızlandık. ama benim şöyle bir sorunum var araba yeterince hızlanmıyor. balata bitti gibime geliyor özellikle aracın güç bandı aşağılara kaymış gibi 5000dd'den sonra işi bitiyor sanki.
konuyla doğrudan alakası yok ama beyaz renk vectra a kaç hp yaa. 1362lık varmı bunlarda. dün madara oldum adamlara. neredeyse başa baş hızlandık. ama benim şöyle bir sorunum var araba yeterince hızlanmıyor. balata bitti gibime geliyor özellikle aracın güç bandı aşağılara kaymış gibi 5000dd'den sonra işi bitiyor sanki.
kardeşim dün yaptırdım bende arabayı çok şükür büyük bi sorun çıkmadı.manifolt boruların tam çıkış yerinden kırılmış kaynattırdım hocam eskiden de biraz kaçırıyormuş galiba oldukça sessizleşti.AMA CONTAYIDA SAĞLAM OLMASINA RAĞMEN DEĞİŞTİRDİM.usta sökülüp taktıktan sonra yanar dedi çünkü.