Garip bir servis hizmeti(!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeVeLuP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serviste okunmuş hava war ondan :D

ilginç gelebilir ama bi arakdaşım ile başımızdan geçti aynı durum ,cant ile cant kapağı arasına taş girmiş orada kalmıştı , sanki tencere içine giren taş gibi yani teker döndükçe ses geliyordu böyle olabilir belki senin sesde

bence servisi cağır sen.senin ayağına onlar gelsinn en mantıklısı bu arabayıda kullanma

setapxxx arkadaş acaba böyle bir servis veriyormusunuz ?

setapxxx arkadaş acaba böyle bir servis veriyormusunuz ?
biz aydında yız burda neleri veriyoruz bi bilsen şaşar kalırsınız...özel servisiz ama bizim yaptığımızı yetkili servis yapmaz.aydından,antalyaya kaşkaleye gittik servise.araç yolda kalmış.ama gittik.garantiden sorun olursa sorgusuz değişir parcan veya işiniz yapılır.beş kuruş alınmaz.servise gelemiyorsanız aracınız alınır işleri yapılır yıkanır iç dış tekrar dilediğiniz yere bırakılır.daha sayayımmı....egeopel*****farkı olsun:)

biz aydında yız burda neleri veriyoruz bi bilsen şaşar kalırsınız...özel servisiz ama bizim yaptığımızı yetkili servis yapmaz.aydından,antalyaya kaşkaleye gittik servise.araç yolda kalmış.ama gittik.garantiden sorun olursa sorgusuz değişir parcan veya işiniz yapılır.beş kuruş alınmaz.servise gelemiyorsanız aracınız alınır işleri yapılır yıkanır iç dış tekrar dilediğiniz yere bırakılır.daha sayayımmı....egeopel*****farkı olsun:)

keşke aydın da olsaydım.herşey daha kolay olurdu:)

salı günü ben geiyorum istanbula bi toplanma yeri yapalımda herkezin aracına bakalımm...:D:D:Dhizmete bak bee

abi sen bi kosova ya gelsen fena olmazdi valla

sakerliği orda yapmak istemiştim hep hatta ilginç bi anım var orayla ilgili.şube acarız belki bigünn:)

Geri