frene basınca araç neden titrer?vectra b

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tornalattır, 1 kez tornayı kaldırır. yanlız tornalattıksan sonra balataları mutlaka değiştir. disk kaç kmde bilgin varmı ?

evet az önce servisten getirdi babam arabayı (zaten kendiside diskler gidik diyodu)orda da onaylatmış.yani bizim arabnın ön diskleri geğişmek istiyomuş balata+disk takımı 330 lira demişler. sebep olarakta su birikintilerine dalmak bu diskleri öldürür demiş adam aynen dediginiz gibi yani.

kesınlıkle tornatlama derım.. fren berbat olur basımıza cok geldı yanı

Ülkemizin yol durumu malum....yol yok! ben bayrampaşada oturuyorum hergün işe giderken içim kan ağlıyor.altyapı çalışmalrı var yollar berbat ...

kesınlıkle tornatlama derım.. fren berbat olur basımıza cok geldı yanı
bunun fren sistemine ne gibi zararı var, benimde fren pedalı çok titriyor, ustam tornalatmayı önerdi ama henüz yaptırmadım, haftaya yaptıracaktım, tabi öneriniz benim için önemli

ıyı tornacı olması lazım ama her tornacı kolay kolay ıcınden cıkamaz.. tornada cok hızlı sekıdle tesvıye ederse eger ıyı olmaz.. özel fren ayna tornasıyla edılırse bı parca olabılır... ama hehrangı bı tonacıya verılıpte yaptırırlarsa ıyı olmaya bılır... ben kanımca at yenısını tak derım

yenisi 145 ytl orjinal zimmerman takım olarak tabiki

Torna 30 Lira... :) ben pederin arabaya yaptırdım zamanında, ama tornacım iyiydi ..arabanın üzerinde düşük devirle tornalıyorlar

arkadaşlar arka fren disklerimi değiştiricem,zimmerman nasıl bi marka sizce? parçacı alman malı dedi,sizin fikirlerinizi alayım dedim..kullanan varmı? bide bunun orjinal markası ne oluyo GM mi?

zimmerman orjinal parça

Geri