Film çektiriyorum Yardim.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar...

Bu hafta içi aracıma film çektireceğim, fakat bu zamana kadar hiç film işiyle uğraşmadığım için nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sadece 4 kapıya ve kelebek camlara çektireceğim arka cam yok orada siyah perde olduğu için oldukça koyu duruyor zaten....

4 kapıya çektireceksen fazla problem değil en acemi filmci bile çok rahatlıkla çeker sorun arka camlar oda sende sorun değil ;)

zaten arka camdaki film, çıkartırken rezistanslara zarar verdiği için olumsuz diye biliyorum

yorumlar için teşekkür edrim. peki işçilik haric ne kadar bu çizilmez film? ayrıca kapılara film çekileceği için iç döşemeleri sökecekler mi?

döşemeler ? camlara çektirmiyor musun filmi? döşemeler sökülmesi derken ?

hani camı çıkarttıp mı takacaklar filmi yoksa hiç bir şeyi çıkartmadan aracın üstünde mi takacaklar? ya da hangisi daha iyi olur

sökende var sökmedende yapan var ama sana tavsiyem sökmeden taktır sonra kapılardan gelen tıkırtıları duyabilirsin.
işçilik hariç bu filmi 15-25 ytl ye alabiliyorsun kalitesine göre değişiyor...
bence filmi al kendin filmle,,
camı önce güzelce temizle sonra bolca camsil püskürtüp cam ebatlarına göre kestiğin filmi üzerine yapıştır sonra ucu biraz keskin plastik bir parçayla filmin altındaki hava ve suyu çıkartacak şekilde gerdir 2-3 gün camı açıp kapatma al sana filmli cam ;)

:)) haklısın basit gibi görünüyor ama ben mükemmelliyet arayn biriyimdir elimden geldiğince... ve film çekecek yerde tanıdık işçilik almam gel çekelim dedi.. bu çizilmez film ne kadar eder acaba 4 kapı için??

hepsiburada.com'da arama yaptır. orada fiyat bilgileri de var rulo şeklinde.

Geri