Farlarinizdan Memnun Musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
millet bana oluyomuş xenon doğru mu ama bi tanıdık yüksek ısıdan xenonun merceklere zarar verebileceğini farlarımızın normal ampullere gore tasarlandıgını söyledi sizce taktırmalı mıyım?

Isıdan dolayı bi sıkıntı yaşayanı hiç duymadım ama yüksek voltajlı ampullerden bahsetmiyorum xenon ampullerini kastettim ...

Peki motor takıp Xenona benzetiyorlarmış o nası oluyo?Gayet iyi sonuç veriyomuş...Öyle duydum bilen var mı?

Arkadaşlar, merceğe zarar veren bi xenon duymadım ama eğer öyle bi şey varsa ilk kurban benim çünkü sonar marka farlarım acayip dandik..Ama xenon olayını herkese tavsiye edeirm..pahalı belki ama değer. Ayrıca xenon taktırmadan önce bahsettiğiniz philipslerden vardı bende..Bi bakın bakalım benziyo mu xenon'a?

xenondan sonra :)

XENON DAN ÖNCE

Son düzenleme:
bu xenon geyiği uzar giderrrrrrr....34 dar 47 de de görüldüğü üzere xenonla 5000 k halojen ampuller kıyaslanamaz bile..bi de Fk Sonar gibi dandik optikli fara takana kadar orjinal fara uygulayın bence...yada paraya kıyıp hella alın.

ya abi şu Astra GSİ ın resimlerini koymayın ya sadece farları koyun kendimden geçiyorum bu arabayı görünce çok tatlı bi araba yaa

cutebadboy' Alıntı:
bu xenon geyiği uzar giderrrrrrr....34 dar 47 de de görüldüğü üzere xenonla 5000 k halojen ampuller kıyaslanamaz bile..bi de Fk Sonar gibi dandik optikli fara takana kadar orjinal fara uygulayın bence...yada paraya kıyıp hella alın.

Dandik mandik..sonuçta orjinal farda mercek yok , merceksiz xenon da çok saçma bence, sonra sorento jeeplerin yediği gibi tonla küfür yeriz trafikte....Aslında tam bilgim yok ama hella mercek alıp bu fara takmak istiyorum.

aslında bence orjianl far ve ampul astra g lerde çok iyi sonuç doğuruyor bence ben çok memnunum...

M@honi' Alıntı:
ya abi şu Astra GSİ ın resimlerini koymayın ya sadece farları koyun kendimden geçiyorum bu arabayı görünce çok tatlı bi araba yaa
Teşekkürler;)

aquin' Alıntı:
Arkadaşlar Bazi Araçlarda öle Bi Far Var Ki Kisada Bile Sanki Uzunlar Yaniyor Gibi Ampulden Mi? Yoksa Xenon Far Mi Bunlar?
Nerde Ve Kaça Yaptirabiliriz Güçlü Farlari? Yardimlariniz Için şimdiden Teşekkürler
Gerçekten dikkat çekiyor ise
xenon dur.
Ama Bazı araçlara STANDARDLAR DIŞINDA üretilen .
Resmen karşındaki sürücüyü kör eden farlar takılıyor.
Ucuz ama Kısa süreli delici bi etki.
Ama Mutlaka XENONDUR.
Yada Çok güzel far dizaynı olan ve kaliteli Normal
H lardan kullanan Performanslı Farlarda olabilir.
İnan Bakış açısı.
Gerçekten farklı yanıyor ise xenon
Demek isterim

Geri