Farlarinizdan Memnun Musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
coldekiadam' Alıntı:
Dandik mandik..sonuçta orjinal farda mercek yok , merceksiz xenon da çok saçma bence, sonra sorento jeeplerin yediği gibi tonla küfür yeriz trafikte....Aslında tam bilgim yok ama hella mercek alıp bu fara takmak istiyorum.
+ 98765 :good:
Ben de aylar önce bu işe niyetlenmiştim ama Hella nın mercekli farları çok pahalı,şu anki farlarıma da xenon taktırıp milletle papaz olmak istemediğimden aynen halojenlerle devam hala,paranın gözü kör olsun işte ...

kadett' Alıntı:
Gerçekten dikkat çekiyor ise
xenon dur.
Ama Bazı araçlara STANDARDLAR DIŞINDA üretilen .
Resmen karşındaki sürücüyü kör eden farlar takılıyor.
Ucuz ama Kısa süreli delici bi etki.
Ama Mutlaka XENONDUR.
Yada Çok güzel far dizaynı olan ve kaliteli Normal
H lardan kullanan Performanslı Farlarda olabilir.
İnan Bakış açısı.
Gerçekten farklı yanıyor ise xenon
Demek isterim

kesinlikle katılıyorum, merceksiz xenon kullanılan araçlar ve 8000 kelvin ve üstü renk sıcaklığında xenon kullanan arabalar (30 000 e kadar yolu var ama türkiyede 10000 den fazlası yok galiba)

Bende Xenon kit var adam akıllı standart ampul ve düzgün far yüksekliği ile rahatsız edici bir şey kalmıyor.
İlk takdırdığımda sol şerit boşalıyordu tamamen,geçici körlük yaratınca sürücülerde
Ama şimdi gayet memnunum artık şikayetçi olan yok.

asTRa' Alıntı:
Bende Xenon kit var adam akıllı standart ampul ve düzgün far yüksekliği ile rahatsız edici bir şey kalmıyor.
Arkadaşım bu akıllı standart ampul dediğin nası bişey oluyo anlamadım ? :eek:

yani kaliteli birşey olsa gerek

torsion' Alıntı:
xenon bence takmalıyız. bizim farlar da zayıf. ama bazıları far yükseklik ayarını bozuyo bu nedenle gözümüzü alıyor.

adamın arabasının far ayarı bozuk haberi yok.. uzun yanıyomuş gibi rahatsız ediyo insanı.. ayarlı olması lazım..

xenon iyide... para para para:D

bende farlarımdan hiç memnun değilim far yükseklik ayar motoruda bozulmuş ayarda yapılmıyp cıkmacıdan cdx mercekli farı alcam

mdellal' Alıntı:
Xenon kitin markası,K sı ve fiyatını da yazar mısın ?
m tech mi ne saten 2 marka var güsel.500 ytl ye taktırdım montaj falan dahil.herkese xenon u tavsiye ederim.bu halojen farları hiç tavsiye etmem yanyana getirin net bi şekilde görürsünüz sonucu : )

m-tec bu pazarın liderlerinden.

Bi ara Cyclone diye bi markayı denemiştik sanayide ama beğenmedim öyle kaldı ...

Geri