Farlarinizdan Memnun Musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi netcen kullan canavar gibi orjinalini

Gece yolculuklarında canavar gibi bi aydınlatma fena mı olur ... :)

mdellal' Alıntı:
Arkadaşım bu akıllı standart ampul dediğin nası bişey oluyo anlamadım ? :eek:

Adam akıllı standart ampul dediğim,güvenlik norm larına uygun ve kaliteli bir ampul oluyor.Benim Xenon kitim Mtec,üzerindeki orjinal ampuller çok mavi aydınlatıyordu şu Sorento lardaki gibi.Bende Osram ile değiştirdim.
Far ayarlarınıda biraz yere düşürdüğüm zaman kimse şikayetçi olmuyor.

asTRa' Alıntı:
Benim Xenon kitim Mtec osram ile değiştirdim.
Nası olur ya hayret xenon kitler adı üzerinde ballastı,kabloları ve ampulleri ile birlikte olmuyo mu ? Sen ampulü mü değiştirdin sadece ? Osram ın xenon ampulü de varmı ? :eek:

abi senin farlar iyi aydınlatmıyor mu zaten?

ben aracıma mercekli farlarla uyguladım xenondan önce mercekli farlara normal ampul takmıştım . xenon takana kadar kör gibi dolaştım mecburen sisleri yakardım. xenon sistemi bağladıktan sonra sislerin yandığı belli bile olmuyor.herkese tavsiye ederim

Her mercekli fara xenon uygulamasından iyi verim alamayabilirsiniz,önemli olan merceğinizin xenona uygun olabilmesi,corsa cosmo ve vectra c comfort modellerindeki mercekler halojen uyumlu xenon takarsın fakat ısık dağılımın dengesiz olabilir,oyuzden millet aracı mercekli olsa bile dısardan megane,merso,bmw orjinal xenon projektörü alıp monte edip öyle kullanıyor.Mesela makyajsız vectra c comfort ile elegance xenon lu nun mercekleri farklı.

Fk veya Sonar gibi markaların farlarının mercekleri zaten aydınlatrma konusunda başarılı değil,bi arkadaşım Bora sına taktırdı ama menun kalmayıp merceklerini değiştirdi.Ben genel olarak sarı ampullerimin (Osram) aydınlatmasından memnunum.Ama gönül istiyoki şöyle BMW,Mercedes,Audi lerdeki gibi bi aydınlatma olsun ama mümkün değil.Beyaz-mavimtrak yanan piyasadaki ucuz ve dandik ampullerin nerdeyse hapsini denedim olmadı.Xenon kiti ise merceksiz farlarıma taktırmak konusunda hala bazı endişelerim var ...

ya abi boş ver yaa yazık parana bu arada bak araban nasıl olsa kaskoluymuş olmazsa farları kırdırıp yerine kasko şiretiyle anlaşıp orjinal takdırabilirsin nasıl ama hehehhe

Kaskodan değiştirsen bile adam yine orjinal farını takar extra şeyler onları ilgilendirmiyo ... :(

Geri