Farlarinizdan Memnun Musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlasılmasın arkadaşlar ama nedense meganlara gıcığım var ama xenonları harbiden çok kaliteli ...

Bizde bugün bi arkadaşla bunu konuştuk, bence tamamen rahatsızlık verici bi durum diğer sürücüler için.

coldekiadam' Alıntı:
Bizde bugün bi arkadaşla bunu konuştuk, bence tamamen rahatsızlık verici bi durum diğer sürücüler için.
Ne rahatsızlık verici anlamadım meganların farları mı ? :eek:

Evet megan farı, acayip rahatsız ediyor mesela beni.

Hayret ben çok beğeniyorum mesela ışığın rengi(mavimtrak-beyaz) ve aydınlatma kalitesi çok iyi bence ...

dejaay' Alıntı:
Güçlü far değil ! Güvenli, karşıdakini tehlikeye düşürmeyecek,kişinin gözünü almayacak,onu rahatsız etmeyecek farlar kullanmalıyız. Öncelikle buna dikkat edelim. Hem kendimizi hem de karşımızdakini düşünmeliyiz.Far ve ampullerdeki standartlar ne ise onu kullanmalısınız.

Görünmek için değil,görmek için farlarımızı kullanmalıyız. ! :good:
Kesinlikle katılıyorum. Kazalara sebebiyet vermemek için, orjinalini koruyun. Herşey gösteriş değil bence..

Astra H lerde bilindiği üzere 4 kademeli far yükseklik ayari var.. E şimdi xenon far taktirsam bu ayari kullanamicakmiyim?

New Astra' Alıntı:
Astra H lerde bilindiği üzere 4 kademeli far yükseklik ayari var.. E şimdi xenon far taktirsam bu ayari kullanamicakmiyim?

bu konuda kimsenin fikri yok sanırım....
benimde kesin bi fikrim yok :D ama tukseklikl ayarı yine kullanılıodur heralde

ekselans0001' Alıntı:
bu konuda kimsenin fikri yok sanırım....
benimde kesin bi fikrim yok :D ama tukseklikl ayarı yine kullanılıodur heralde
Haklısın,yükseklik ayarı yine kullanılabiliyo Eren ... :good: :rock :alkis:

Geri