ben memnunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sismik' Alıntı:benim vectra b nin farları pek yeterli değildi bende b2 nin şeffaf farlarından alıp değiştirdim şu an mükemmel aydınlatma sağlıyorum . resmen eskiden kör gidiyomuşum vectra b ci tüm arkadaşlara tavsiye ederim. Bide osram silverstar ampül aldım şu an aydınlatmam sorunsuz.
coldekiadam' Alıntı:Arkadaşlar, merceğe zarar veren bi xenon duymadım ama eğer öyle bi şey varsa ilk kurban benim çünkü sonar marka farlarım acayip dandik..Ama xenon olayını herkese tavsiye edeirm..pahalı belki ama değer. Ayrıca xenon taktırmadan önce bahsettiğiniz philipslerden vardı bende..Bi bakın bakalım benziyo mu xenon'a?
xenondan sonra
XENON DAN ÖNCE
![]()
KA®ANLIK' Alıntı:resim detaylı bilgi alabileceğimiz ve edinebileceğimiz bi yer?
alabilirsek seviniriz.
artı olarak yağmurlu havalardaki performansını da merak ediyorum...
Bilgi verebilirsen sevinirim...
allah xenon'una zeval vermesincoldekiadam' Alıntı:Arkadaşlar, merceğe zarar veren bi xenon duymadım ama eğer öyle bi şey varsa ilk kurban benim çünkü sonar marka farlarım acayip dandik..Ama xenon olayını herkese tavsiye edeirm..pahalı belki ama değer. Ayrıca xenon taktırmadan önce bahsettiğiniz philipslerden vardı bende..Bi bakın bakalım benziyo mu xenon'a?
xenondan sonra
XENON DAN ÖNCE
![]()