F arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Özden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özden

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Gunaydin hayirli sabahlar,
Yolda kaldim. Seyir halindeyken f arizasi verdi ve stop etti. Hemen cebe cektim. Kapatip yeniden basayim dedim ama F sonmuyor. Dolayisiyla mars basmiyor. Nedendir dersiniz?

Hata mesaji

Ekli dosyalar

• 20190219_082326.webp
    20190219_082326.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 243
F arızasıyla biraz araştırma yapınca, şanzıman kaynaklı veya akü kaynaklı olabileceğini gördüm. Bir süre bekledikten sonra çalışmazsa malesef servise götürmeniz gerekecektir.

• Beğen
Tepkiler: Özden
Akuden degil galiba sorun. Kutup baslarini sokup taktik. F gitti ama mars basmiyor. Tamirci yolda geliyor. Sansuman olabilir dedi. Evlerden irak diyeyim. Insallah o degildir.

Allah yardımcınız olsun.

• Beğen
Sanzuman beyninden imis. Bir yeri gevsetti ve calismasini sagladi. Simdi tamirhaneye gidiyor. Beyni sokulup bakilacak.

Sanzuman beyninden imis. Bir yeri gevsetti ve calismasini sagladi. Simdi tamirhaneye gidiyor. Beyni sokulup bakilacak.

Çok geçmiş olsun. İnşallah ucuz yoldan hallolur

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Beyni sokuldu. Komurleri degisti.
Hissedilen vites gecisleri de artik yok. Ve A2'den A1'e gecerken silkeliyor demistim ilk gonderilerimde. Artik o sorun da yok. Vites gecisleri suan kaymak gibi.

Yeni bişey daha öğrenmiş olduk, Geçmiş olsun Özden hocam. İnş. başka sıkıntılar yaşamazsınız artık.

• Beğen
Geri