evden eve taşıma firması tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şehirler arası evden eve taşımacılık firması tavsiyesine ihtiyacım var. bu konuda işini iyi yapan ve uygun fiyatlı firma tavsiye ederseniz sevinirim.

kardeşim evi nerden nereye taşıyacaksın. onu yaz ki biz de ona göre cevap verebilelim... :)

soydem olmasın...

hangi firmayı seçerseniz seçin orjinal olduğundan emin olun, mesela tuzcoğlunun yedi sekiz farklı taklidi var.

tanıdık araştırın hocam. eşyalarınız kayboluyor yada kaliteliler vardı onları araştırın. mutlaka sarmalarını isteyin fazlasıyla.

Kesinlikle kullanılacak malzemeleri kendi gözünüzle görün,
Köpüklü malzemelerle sarmalarını isteyin. Ayrıca; evden eşyanın çıktığı yere ve yüklenen yere bir kişi mümkünse bekleyin, genelde kimse olmayınca haldur huldur taşıyorlar. Bunu haricinde yer tavsiye edemeyeceğim maalesef.

tasimalari super paketleme hatta ampulune kadar sokup tasindiginiz yere geri takiyorlar beylikduzu umraniye ben 600 tl vermistim tavsiye ederim irtibat tel 0532 744 49 16 kolay gelsin isim vermeye gerek yok herkese esit fiyat verirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

tasimalari super paketleme hatta ampulune kadar sokup tasindiginiz yere geri takiyorlar beylikduzu umraniye ben 600 tl vermistim tavsiye ederim irtibat tel 0532 744 49 16 kolay gelsin isim vermeye gerek yok herkese esit fiyat verirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

sigorta yapıyorlar mı?

Geri