Ev için klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman söyle hesap ederiz saatte 1 KW yakar ise 10 günde 100KW eder ayda 300 KW eder benim faturaya göre 300 KW 150 TL eder. Birde normal tüketimi ekleyin. Üzerine örnek ben 50 TL ayda eder 200 TL kademe kayıp kaçak derken 220-250 arasında bir fatura demektir.

Elektrik sayacımız eski tip sayaç. Bu sayacı akıllı digital saat ile değiştirirsem faturada ne kadar fark eder acaba ? Klimayı akşam kullanıyoruz.

Elektrik sayacımız eski tip sayaç. Bu sayacı akıllı digital saat ile değiştirirsem faturada ne kadar fark eder acaba ? Klimayı akşam kullanıyoruz.

Şahsen bu akıllı sayaç işininde hikaye olduğuna inanmaktayım. Şimdi zaten eski tip sayaçların tamamını adamlar değiştirmeye başladı sayaç bedeli olarak bizden 40 TL alındı.

Ülkemizde her şeyin üzerine yüklenip milletin sırtına sardıkları sürece ne yaparsak yapalım nafile.

Dijital saate gectiginde kademeli fatura tercihi yaptiginizda, prime time (ben salladim ismi :D) da yakarsan o klimayi yani 1700 ile 2200 arasinda allah yardimcin olsun...

Nadir bey sizin elektrik faturasında elektriğin kw kaç kuruş olarak yazıyor ?

Osman bey faturanın içinde birim fiyatından ziyade giydirilmiş son hali. Kayıp kaçak vergiler ile bu rakama çıkıyor isterseniz yine de bakar yazarım.

Zahmet olmazsa bakarsanız sevinirim. Bende elektrik faturası yok. Neyse ki gündüz evde yokuz , yoksa top atarız :) :)

0,23389853

tüketim: 137 kw

vergi giydirelmemiş tutar: 32 tl

Hepsi içinde 51.10 tl

Teşekkür ederim Nadir bey . O neymiş öyle. Şuan şoklardayım. Ne vergisiymiş o öyle. (Dürüst vatandaş vergisi sanırım)

Aynen üst kısımda verdiğim değer fiyatlar vergi olmadan çıplak fiyatlardır. Sadece 51.10 TL içinde hırsızların çaldıkları elektrik bedeli 5.17 TL gerisi de vergi işte. Hamd olsun.

Geri