En Az Kaç TL ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuSpect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SuSpect

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracınıza en az kaç liralık yakıt (benzin, dizel veya tüp) koydunuz?

Pompacıya söylerken utandınız mı?

İlk ben söyleyeyim;

Benzin 3.5 TL iken,
Abi 5 liralık at öğrenci işi olsun demiştim, fakat takım elbise ile işten çıkmışım belli yani :D

gecen gün 10 krs falan vardı beya (minübüscü gibi :D ) üzerimde 20 lırada param 5 lırlık koy dedım sonra dur surda bıraz bozukluk var onlarıda topladım onlardanda 2 lira cıktı 7 lıralık olsun dedim ...adam direk okuyormusun dedi bende cokmu bellı oluyor diye sordum gülümsedi :D

Komedi, ama yapacak birşey yok hayat şartları. :)
Bugün tüp taktırdım bakalım nekadar faydası olacak.

Eskiden motosiklet vardı bende, 10TL koy diyince depo fulleniyordu sevindirik oluyordum :)

hep dusundugum birseyy bazen pompacıların kasa fişlerine bakıyorum 3 lira 5 lira 10 lira diyorum ya bunlar boyle yakıt almaya utanmıyorlarmı dıye

ben hiç 20tl den asagıya almadım onuda alırken utanıyorum utanılmayacak gibi degilki 20tlye 6lt benzin anca ediyor oda pompayı sokmasıyla cıkartması bir anda oluyor

hep dusundugum birseyy bazen pompacıların kasa fişlerine bakıyorum 3 lira 5 lira 10 lira diyorum ya bunlar boyle yakıt almaya utanmıyorlarmı dıye

ben hiç 20tl den asagıya almadım onuda alırken utanıyorum utanılmayacak gibi degilki 20tlye 6lt benzin anca ediyor oda pompayı sokmasıyla cıkartması bir anda oluyor
biz utanmayalım arkadaşlar bizi bu hallere düşürenler utansın

temele demişler ula benzine yine zam gelmiş.

temel: benim için farketmez da ben hep 50 liralık aliyrum demiş :D

3 gün bnzinlikte çalıştım kayışdağı bp^de. valla millete benzin koymuyor galiba gelen fulleyıp gıdıyo...kredı kartı cekmekten gına geldıydı...bir ara düündüm bizmi dedim çok fakırız bunlarmı cok zengın...:D

Bugun sabah maslakda benzıncıye gırdım indim arabadan pompacıya 50 lira koy dedim adam takdı pompayı markete gırdı bende 50 tlde bıtıcek sanıyorum kafayı bır cevırdım 80 liraa ya dayandı adamı cagırdım , durdur sunu dedım adam fulle anlamıs herıfe ruhsatı verdım para aldım gerı geldım ılk defa basıma boyle bırsey geldı :) bu arada en dusuk 10 lıra koydurmusdum ki onda da ogrencıyım dıyemezdım araba 3.5 jeepdı :D

benım bı arkadaş 2 sene once 2 lira 25 kuruşluk almıştı motosikletine. benzın full bitikti. evde 6 km mesafedeydı. cepte o kdr para kalınca mecbur. yanındaydım bende ama uyuz oluyordum elemana para da vermedım uzaktan ızledım

iş çıkışı arkadaşım 5 liralık benzin aldı ve onuda kredi kartıyla ödedi onun yerine ben utandım...

Geri