emsalsiz astra cd hb

kişisel fikrim bence hoş olmamış renkli lcd koyulup en altada dvd player gibi bişi konurdu ozmn olurdu ama bunun yerine orjinalini tercih ederim yada grafik olanını yurtdışında astra bertonelerde grafik yol bilgisayarı war yada onu taktırırm yani

ttt arkadaşım cd çalar imkan meselesi önceki arabamda vardı deneme amaçlı taktım soketler birebir uyunca çıkarmadım bende farkındayım ama işten fırsat bulursam çerçeveyi değirtireceğim yada boyayacağım fikrin için ayrıca teşekkür ederim

evet doğru emsalsiz biraz acaip oldu ama bu modelde astra cd orta konsolunun emsali olmadığı olarak düşünmüştüm

img0357ks0.jpg

bende teyple beraber tarihte görünüyo... iki teyp hem çirkin olmuş. böle yapabilirsin. satarken filanda eski teybini tekrar takarsın

cd çaları açınca bende sadece tarih kayboluyor. cd bağlantısını kendinmi yaptın bana tarif edebilirmisin hangi kabloyu iptan edecez de ekrana veri gitmeyecek

cd çaları açınca bende sadece tarih kayboluyor. cd bağlantısını kendinmi yaptın bana tarif edebilirmisin hangi kabloyu iptan edecez de ekrana veri gitmeyecek
evet babam yapar böle işleri. bana anlattı da hatırlamıyorum walla sorayım bi yazarım. sigorta kutusundan teybde besleme çekti bitane. onu biliyorum

resim senin aracın konsolu ise check ışığı dikkatimi çekti sürekli yanıyormu fren lamban patlak olabilirmi

resim senin aracın konsolu ise check ışığı dikkatimi çekti sürekli yanıyormu fren lamban patlak olabilirmi
yok frene basılca söner. frene daha basmamıştım. bunu birinin soracağı da aklıma gelmedi değil:D

sigortadan cd ye kablo hafıza için çekilir onu biliyorum soket uymazsa hafızaya 12volt elektrik verilir hafıza bilgileri kaybolmasın diye. herhalde başka bir işlem yapmış olması lazım

sigortadan cd ye kablo hafıza için çekilir onu biliyorum soket uymazsa hafızaya 12volt elektrik verilir hafıza bilgileri kaybolmasın diye. herhalde başka bir işlem yapmış olması lazım
onu biliyorum. bu başka. sorayımda yazarım buraya

Geri