ekzozdan buhar geliyor

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 97 gl vetra 125 binde bu gün fark ettim aracımdan hafif beyaz duman geliyor.ekzozu elimle kapattığımda sanki çaydanlık buharı gibi ıslanıyor elim.aracın çekişi gidişi normal hararet yok.motor sıcakken bakmıştım bu arada bilen arkadaşlar aydınlatsın lütfen

ilk çalıstırdıgında oluyorsa bu havalrda normalldir diye düşünüyorum. bu aralar nem fazla gibi biraz.

ilk çalıştırdığımda degil biraz dolaşıp gelmiştim yakıt aldım,bu arada yakıta enjeksiyon temizleyici ilave etmiştim

araçta su eksiltme varsa silindir kapak contasında ya da silindir kapağında sorun vardır; ileride büyük problemler çıkarır; su seviyesini kontrol edin...

Himm. Belki Temizlemek Içn Koydugun Maddeden Olabilir.

su eksiltme var ama radyotörde ısı müşüründe hafif kaçak var.bunun haricinde yoğun bi su eksiltme yok.

su eksiltme var ama radyotörde ısı müşüründe hafif kaçak var.bunun haricinde yoğun bi su eksiltme yok.

ozaman müşürün kaçağını giderip kontrol edin ; eğer kaçak yokken su eksiltiyorsa silindir kapağının sökülmesi gerekebilir...

aynısı bende de oluyor su buharı çıkıyor olay bu su eksiltmesi de yok servis normal diyor

Geri